nlc.hu
Tabuk nélkül

Orrok és személyiségjegyek

Ezt árulja el rólad az orrod: orrok és személyiségjegyek

Nem is gondolnád, mennyi mindent elárul az orrod a jellemedről.

Az első benyomásban nagy szerepe van a külsőnek, ráadásul bizonyos testrészek sok mindent elárulnak rólunk. Az orr például az egyik „legbeszédesebb” testrészünk. Lássuk, milyen orrtípushoz milyen személyiségjegyek tartoznak!  

Orrok és személyiségjegyek

Fotó: Getty Images/Dougal Waters

Római orr 

Ez a hosszú, lefelé mutató orrheggyel rendelkező orrtípus olyan emberre utal, aki bátor, képes meghozni nagy döntéseket, és tisztán gondolkodik. Ambiciózus és szereti a kihívásokat.  

Húsos orr 

A húsosabb orrú emberek alkotó tehetséggel rendelkeznek. Ők szenvedélyesek és elragadóak, nagylelkűek és okosak, mindig képesek kezet nyújtani, megvédeni és segíteni a bajbajutottakat. 

Fitos orr 

A fitos orr viszonylag kicsi, íves és a vége kissé felfelé hajlik. A fitos orrú emberek általában mosolyognak, kedves és optimista személyiségüknek köszönhetően sokan kedvelik őket, viszonylag nagy a baráti társaságuk is. 

Görög orr 

A görög orr egyenes. Akinek ilyen van, azt tiszta gondolkodás és nagyfokú tolerancia jellemzi. Kitart az elhatározása mellett, mások megbízható embernek tartják. Az egyenes orrú férfiak általában a médiában dolgoznak, vállalkozásokat vezetnek vagy a művészeteknek szentelik magukat. A nők többnyire önálló vállalkozók, de sok modell is van köztük. 

Pisze orr 

A pisze orr abban különbözik a fitos orrtól, hogy a vége gömbölyűbb és húsosabb. Ha pisze orrú emberrel találkozol, akkor akaratlanul is bizalommal fordulsz felé. Ezek az emberek szó szerint megbízhatóságot és nyugalmat árasztanak, jó beszélőképességgel rendelkeznek, mindig készek a segítségnyújtásra. 

Sasorr 

Ők született üzletemberek! Jó érzékük van a pénzhez és nagyszerűen kötnek számukra előnyös üzleteket. Ezen kívül nagyszerű pedagógusok, készek mindent beleadni a munkájukba. 

Kicsi orr 

A kis orr, amelynek hegye felfelé mutat és gyakran látszanak az orrlyukak is, olyan emberhez tartozik, aki nehezen éri el az érettséget lelki és fizikai értelemben is. Állítja, hogy jól ismeri a világot és az embereket, de valójában nem sok mindenre figyel oda, emiatt gyakran kerül szorult helyzetbe. 

Magas orr 

Az ilyen ember általában jártas a művészetekben és jó az esztétikai érzéke. Kissé büszke és nyugtalan lélek, aki számára fontos az egyedül töltött idő. 

Rövid orr 

Általában az alacsony önbizalommal rendelkezőknek van ilyen orruk. Gyakran nem meggyőzően vagy szűkszavúan fogalmazzák meg saját véleményüket. Van bennük szabadságvágy, és a féltékenység sem áll távol tőlük. 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top