Tabuk nélkül

Felfázás kánikulában?! Legyen kéznél a segítség!(x)

Rossz hír, hogy akár a legnagyobb hőségben is felfázhatsz, mivel ezt a kellemetlen tüneteket okozó betegséget baktériumok okozzák. Azaz a nyár, a hőség sajnos egyáltalán nem zárja ki a felfázás, avagy hólyaghurut lehetőségét.

Nem várt „program” nyaralás alatt?

Nincs rémesebb annál, mint ha nyaralás közben tör rád a kellemetlen „állandóan-pisilni-kell”-érzés! Rohangálsz a vécére, pedig egy idő után vizelet helyett már lehet, hogy csak a könnyeid folynak. A hólyaghurutot ugyanis fájdalmas alhasi görcsök is kísérhetik.

Segítség a természet patikájától

Jó, ha kéznél van az Urzinol tabletta, amit nyaraláskor mindenképpen érdemes bekészítened az úti patikádba. Az enyhe hólyaghurut kezdeti, hirtelen fellépő, kellemetlen tüneteit – mint a gyakori vagy sürgető vizelési inger, égő érzéssel járó hólyagürítés – kezelheted ezzel a hagyományos növényi gyógyszerrel. A patikában recept nélkül kapható Urzinol a húgyutak betegségeiben évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. A medveszőlőlevélben található növényi összetevők gyulladáscsökkentő, antibakteriális és fertőtlenítő hatásának köszönhetően az Urzinol hasznos segítség lehet az enyhe húgyúti fertőzések kezdeti tüneteinek mérséklésére.

Medveszőlőlevélkivonat-tartalmú, vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer

Aranyszabály: inni és pisilni, inni és pisilni!

Fontos, hogy ha azt érzed, valami nem stimmel vizeletürítéskor, például gyakrabban kell pisilned, vagy a vizeleted kezd kellemetlen szagúvá válni, esetleg egy kicsit már csíp is, semmiképpen ne késlekedj! A hólyaghurut kezelését minél hamarabb el kell kezdeni, hogy a húgyutakba betolakodó kórokozóknak ne legyen idejük túlságosan elszaporodni. Az Urzinol szedése mellett inni is rengeteget kell, egyrészt azért, hogy híguljon a vizelet, vagyis ne csípjen, másrészt meg azért, mert így tudsz a legegyszerűbben megszabadulni a hólyagodban tanyázó baciktól: egyszerűen kipisiled őket. Víz, gyógytea, cukormentes üdítő egyaránt alkalmas rá, hogy alaposan átmosd a húgyutakat, ám az alkoholt inkább kerüld ilyenkor, mint ahogy az édességet, édes italokat is jobb mellőzni. A kórokozók ugyanis „imádják” a cukrot és csak még erősebbek lesznek tőle – ezt pedig nyilván te sem akarod! Ha pár nap után mégsem javulna a helyzet, mindenképpen fordulj urológushoz.  

HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER.

A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,

VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top