Hozzávalók (2,5 dl-es bögrét használunk):
- fél bögre cukor
- fél bögre kókuszreszelék
- 2 tojás
- fél bögre olvasztott vaj
- 1 mk. sütőpor
- 1 bögre búzaliszt
Hozzávalók a tetejére:
- 3 evőkanál natúr krémsajt
- 2 teáskanál kókuszreszelék
- 3 teáskanál porcukor
A tojásokat habosra keverjük a cukorral és az olvasztott vajjal, majd fokozatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kókuszreszeléket. Összedolgozzuk, és egy kivajazott, kilisztezett 18 cm átmérőjű tortaformába egyengetjük.
180 fokos sütőben kb. 20-25 percig sütjük. Ha kész, hűlni hagyjuk.
A kihűlt sütemény tetejét megkenjük a porcukorral kikevert natúr krémsajttal és kókuszreszelékkel szórjuk meg.