Napi 5-ös

Az öt legjobb szépségblog

A szépségbloggerek világa napról napra gazdagabb lesz új belépőkkel, így gyakran már az is kihívást jelent, hogy melyik blogot nyissuk meg, ha tájékozódni szeretnénk a beauty újdonságokról, nem csak az, hogy melyik új terméket emeljük le a polcokról. Lássuk aktuális kedvenceinket!

I Covet Thee – a letisztult

A blog brit szerzője bevallottan smink és kozmetikumaddikt, de blogján a legizgalmasabb újdonságok mellett divattal kapcsolatos posztokat is találtok. A Dél-Angliában élő szerző erőssége a képi világ, csodálatos, nagy felbontású fotókat, termékképeket oszt meg klasszikus, letisztult stílusú oldalán. Gyönyörű csomagolású, jó minőségű újdonságokban sosincs nála hány!

Beauty Look Book – a sikkes

A Beauty Look Book igazi sikertörténet. Szerzője és alapítója, Sabrina pénzügy és a marketing szakos hallgatóként kezdte el a kreatív blogot írni elsődleges célja pedig az önkifejezés volt, mára véleménye a termékújdonságokról, és a színmintákról megosztott posztjai pedig rajongók tízezreit érdeklik. Elsősorban azok kedvence lehet, akik a középkategóriás és prémium kozmetikumokat egyaránt kedvelik, keresik.

Hair Romance – a praktikus

A frizurablogger erőssége a fotós szemléltetés, és a kreativitás. Rövid, középhosszú és hosszú hajó olvasóknak egyaránt posztol remek hajtippeket, frizura trükköket oszt meg, és fotókkal szemlélteti, hogyan készíthetünk divatos, és fantáziadús frizurákat, ha már unjuk a hétköznapi megoldásokat. Változatos témák, rengetegféle ötlet, valóságos kincsestár az új frizurákra vadászóknak.

Az öt legjobb szépségblog

Fleury Rose – az inspiráló

A Fleury Rose nevet viselő blog alapítója nem más, mint egy New York manikűrös, akinek neve fogalom a szakmájában. Szerepelt már a Teen Vogue, a Paper Magazine hasábjain, de munkásságát nyomon követhettük a divathetek kifutóin is, pontosabban a felvonuló modellek körmein… Online felületein friss, ötletes és néha egészen őrült megoldásokat mutat be, nem csoda, hogy olyan ügyfelei vannak, mint a Victoria’s Secret angyal, Alessandra Ambrosio szupermodell.

Beauty is Boring – a kreatív

Ez a blog egy igazi csemege, és egy profi, szakmabeli szerzőnek köszönhetően. Robin Black sminkes és fotós, kifejezetten változatos olvasni- és főleg néznivalóval látja el a követőit. Tippeket ad arra, hogy hogyan varázsolhatunk szokatlan szemsminkeket a megszokott szemkihúzás helyett, de profi ezerszínű vagy elképesztően kreatív editorial fotósorozatokat is megoszt, mesés, látványos sminkekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top