Aktuális

Az igazán nőies fotóstáska

Mit csinál az egyszeri fotóslány, aki nem talál megfelelő táskát a munkaeszközéhez? Megtervezi magának az álomtípust, és piacra dobja. A végeredmény: totál csajos fotóstáskák.
Maile Wilson tizenöt éve dolgozik profi fotósként, és egy idő után eldöntötte: nem akar bumfordi fotóstáskákkal rohangálni. Egy darabig törölközőbe csavarta a kameráját, és úgy tette bele egy nőiesebb táskába, de ez nem túl biztonságos megoldás. (Mint később sorstársaitól megtudta, a nők igen kreatívak tudnak lenni a csomagolóanyag terén: mások zoknit, pólót, parókát, pelenkát vagy intimbetétet használnak hasonló célokra.) Mivel hosszas keresés után sem talált olyan fotóstáskát, amivel bármilyen eseményen megjelenhet, kitalálta a saját márkáját.
 
Forrás: spottr
Forrás: spottr

Egyelőre még csak három modellje van az Epiphanie by Maile Wilson sorozatban, de gyűjti az ötleteket, hogy kinek milyen táskára lenne szüksége. A Ginger, Belle és Lola névre hallgató táskák műbőrből készülnek, és a fotós cuccok mellett az alapvető női felszerelésnek is helyet adnak. A fényképezőgép és a kiegészítők biztonságáról praktikus rekeszek gondoskodnak, ezek elválasztói kivehetők és moshatók.
 
 
Forrás: spottr
Forrás: spottr
 
A minőségnek és a stílusnak természetesen megvan az ára: 165 dollárba, azaz körülbelül 34 ezer forintba kerülnek a táskák, bár ezzel sincsenek a fotóstáskák élmezőnyében – mármint ár alapján. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top