Aktuális

Facebookon tüntetnek az állatvédők

A festékkel történő locsolás kora lejárt, a modern állatvédők úgy tiltakoznak az állati szőrmékből készült bundák ellen, hogy megszállják egy adott divattervező vagy gyártó Facebook-oldalát. Még csak meghekkelni sem kell az oldalt, elég, ha csak összehangoltan küldenek néhány üzenetet a "rajongók".
A Donna Karan New York oldalára posztolt kedves üzenetet 13 lelkes aktivista. A profilképük helyett betűket tettek fel az állatvédők, és olyan sorrendben írtak egy-egy sort az üzenőfalra, hogy a profilképekből az a felirat álljon össze: DK BUNNY BUTCHER, azaz DK NYUSZI GYILKOS.
 
Forrás: Mashable

Forrás: Mashable

A „támadást” a PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) követte el, akik ezzel egy időben egyébként egy valódi tüntetést is rendeztek a New York-i Donna Karan-iroda előtt. Az állatvédők azért szállták meg a Facebook-oldalt, mert azt remélték, olyan embereket is megtalálnak az üzenetükkel, akik eddig nem voltak vele tisztában, milyen kegyetlenség társul minden egyes szőrméből készült ruhadarabhoz a divatház kínálatában.

A DKNY oldalát több mint 200 ezren kedvelik a Facebookon, és cikkünk írásakor még mindig fent volt az üzenőfalon a PETA üzenete.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top