Teszteljünk!

Világzene a Verne World Caféban

Végre egy szórakozóhely, amelyben barátságos hangulatot teremt az alkotó és a látogató közelsége. Ahol az igényes zene, finom ételek és italok, illetve a tartalmas szórakozás ínyencei találkozhatnak.













Hogy mi is az a világzene? Földünk különböző kultúráinak hagyományait egy fogyasztható multikulturális egységgé olvasztó modern zenei műfaj.
Előadások csütörtökönként a Közvetlen Színpadon, utána after-work party világzenével.
A meghívott fellépők között szerepelnek a műfaj hazai és külföldi kiválóságai, sztárok és leendő sztárok egyaránt. Célunk az igényes előadók megismertetése országgal-világgal. Egyetlen mércénk a minőség.
E hiánypótló művészeti produkciók biztosítják a munkában megfáradt közönség felhőtlen és tartalmas szórakozását.

Hisszük, hogy az egységes Európai Unióban a „nemzetek Európája” pozitív modellje megvalósítható, s így a lélekszámban kisebb nemzetek tradíciói is sikeresen átmentődnek a jövő generációira.

Célunk a nyugati országok példáját követve – a világzene presztízsét növelni, és a műfaj értékelését mind üzleti, mind művészeti szempontból a klasszikus zene és a jazz szintjére emelni.

Februári programok:
























 2005. feb. 3. 20.00.  Vodku v Glotku klub  orosz klezmer bulizene
 2005. feb. 10. 20.00.  Besh o droM  balkáni világzene
 2005. feb. 17. 20.00.  Agostones  dudajazz
 2005. feb. 24. 20.00.  Shannon.hu klub  kelta energikusok

Cím: Verne World Cafe
1056 Budapest, Váci u. 60.
Tel: +36 30 245 6205


Hivatalos honlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top