
Elkészítési idő 20 perc
Hozzávalók 4 darabhoz:
- 1 zacskó FRoSTA fagyasztott brokkoli
- 8 db tojás
- só
- 20 dkg feta
- 6 ek étolaj

Vízforralóban vizet forralunk, majd egy lábosba öntjük, amibe beleborítjuk a FRoSTA brokkolit. Enyhén sózzuk, és 5 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, a felét félretesszük, a másik felét leturmixoljuk a tojásokkal.
Felforrósítunk egy teflonserpenyőt, 1,5 kanál olajat csurgatunk bele, majd beleöntjük a tojásos brokkoli felét. Mérsékeljük a lángot, és addig sütjük, amíg az alja átsül, a teteje megkocsonyásodik.
Óvatosan egy tányérra csúsztatjuk. Az egyik felére a maradék brokkoliból halmozunk, amit elmorzsolt fetával szórunk meg, majd ráhajtjuk a másik felét.