Tőled Tanultam cikkek

Ez az anyuka megengedte, hogy kislánya rózsaszínre fesse a haját, és nagyon jó oka volt rá

Egy anyuka szerint próbáljunk meg többször igent mondani gyerkeink elsőre talán furának hangzó kéréseire, ugyanis sosem tudhatjuk, mennyi közös idő adatik meg nekünk.

A gyerekek időről időre előrukkolnak valamilyen agyament vággyal, amit azonnal teljesíteni akarnak. Ez különösen igaz a kamaszlányokra. Rachel Ann Carpenter lánya már tavaly is megkérte édesanyját, hadd fesse rózsaszínre a haját, de anyukája akkor nemet mondott. A kis Nevaeh pár nappal később táborozni indult, ahol egy tragikus balesetben tűz ütött ki, a kislány bőrének pedig jelentős százaléka megégett.

Nevaeh szerencsére jól van, bár az égési sérülések örök életére elkísérik őt. Édesanyja azonban valami mást is tanult az esetből: “Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig nemet mondjunk.” Rachel Ann idén rábólintott lánya extrém hajszínére, ugyanis ahogy ő látja, nem az ilyen apró dolgok feletti felesleges szigorúság a fontos, hanem hogy boldoggá tegye kislányát.

Ez az anyuka megengedte, hogy kislánya rózsaszínre fesse haját, és nagyon jó oka volt rá

És persze azt Carpenter sem állítja, hogy mindent ész nélkül meg kell engedni a gyerekeknek, annyiban biztos igaza van, hogy nem érdemes mindig, a gyerekek összes, kissé bizarrnak hangzó kérésére csípőből nemmel válaszolni. 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top