Trend

Hírek, pletykák

A kedvencek

Az amerikai Peoples Choice Award (a nép választása)- díj idei nyertesei Julia Roberts és Mel Gibson, kedvenc színésznőként, illetve színészként.

A kedvenc komikus Jim Carry lett, annak ellenére, hogy a telefonos felmérés még a Grincs című filmjének bemutatása előtt készült. (A felmérés sajátossága, hogy nincs jelöltlista, a megkérdezettek azt a személyt nevezik meg, akit akarnak). A szavazás nagy vesztese Tom Hanks, mivel A számkivetett című új filmjét, decemberben mutatták be, így kimaradt a potenciális versenyzők közül.

Újra Poirot

Ismét szövevényes bűncselekmények megfejtésén dolgozik majd Hercules Poirot, Agatha Christie egyik legmaradandóbb figurája, a klasszikus krimik kedvelőinek első számú kedvence. Ezúttal a nehéz természetű belga detektív (Alfred Molina alakítja majd) laptoppal és műholdas ketyerékkel tér vissza, hogy leleplezze a gonoszokat. A modern környezet és eszközök dacára az alkotók ígérik, hogy a figura és történet hű marad az Agatha Christie által megálmodott hangulathoz.

Edzésben a Matrixosok

A Matrix hősei – Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss – egyaránt kipihenték a sérüléseket, amelyeket a kung-fu edzések alatt szereztek. Nem volt akadálya tehát, hogy ismét Yuen Wo-Ping rendelkezésére bocsássák magukat, aki ezekben a hetekben a Matrix 2-3. harci jeleneteire készíti fel a színészeket. Reaves szerint a spártai harcosok gyakorlatozása vasárnapi matiné volt az ő tréningjükhöz képest. A szereplők napirendje a következő: lazító gyakorlatok (másfél óra), rúgási technikák (egy óra), közelharc (másfél óra), jelentekre bontott harci koreográfia (két óra), drótos gyakorlatok a levegőben végrehajtandó harci jelenetekhez (két óra).

Az információk az InterComtól származnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top