Trend

Geri Hallivell nem vezethet autót

A néhai Spice Girls egyik tagját, Geri Hallivellt eltiltották a vezetéstõl, mert sportkocsijával, egy Aston Martinnal kétszeresen túllépte a megengedett sebességet.

A Wattford városban lefolytatott rövid tárgyaláson a popénekest 6 hetes eltiltásra ítélték, valamint 400 font pénzbüntetésre és 35 font költségtérítésre kötelezték. A szőke énekesnő hosszú, kék színű bőrkabátban és magas sarkú cipőben jelent meg a tárgyaláson, és csöndesen mondta be nevét, születési idejét és címét. Ügyvédje szerint nagyon sajnálja a történteket. Az ítélethirdetés után az énekesnő testőrök gyűrűjében hagyta el az épületet. Hallivell kisasszony a Spice Girls-nek köszönheti hírnevét, bár 1998 májusában elhagyta a lánycsapatot, és szólókarrierbe kezdett. A bírság összege egyébként megegyezik egy másik híresség, Anna hercegnő bírságával, aki 93 mérföldes sebességgel hajtott a 70-es zónában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top