Trend

Jacko gyermekkora

A pop királya, Michael Jackson úgy döntött, felfedi tragikus gyermekkorának titkát a nagyközönség elõtt. Tette mindezt Oxfordban nagyszámú gyermekközönség elõtt egy alapítványi rendezvény keretében.

“Olyan apát szerettem volna, aki megmutatja, mi az a szeretet. De az én apám nem volt ilyen.” – mondta a sztár. “Amikor kicsi voltam, semmit nem akartam jobban, minthogy egy átlagos kölyök legyek, de a sors máshogy rendelte.”

A teremben 500 diák, több száz meghívott vendég hallgatta az énekest, ezenkívül 200-an nézték videón, amint új gyermekalapítványáról beszélt, melynek neve “Heal The Kids”. Arról is beszélt, hogy tervei között szerepel eljuttatni minden gyermekes családba a gyermekek jogairól szóló passzusokat, amelyet mindenhol őrizni kellene. “Meg kell világosítani minden gyermek számára az utat, akik egyszer majd felnőnek, és a saját lábukra állnak.”

Michael Jackson egyébként késve érkezett meg a programra, nagyon fáradtnak és megviseltnek tűnt. Sántikált, mivel még tavaly ősszel eltörte a lábát otthon. Az énekes kétszer is sírva fakadt a beszéd alatt. Egyszer akkor, mikor arról volt szó, hogy a gyerekeket szinte rákényszerítik arra, hogy hamar felnőjenek, s nem hagynak nekik elég időt.

A hallgatók nagy lelkesedéssel fogadták az előadást, az egyik diák úgy nyilatkozott, hogy nagyon megindító volt, s Jacko – nál nincs is jobb szónok.

Egy dolog viszont nagyon furcsa. A kanálhajlítgató Uri Geller és Jacko nagyon jó viszonyban vannak, Geller mégsem tudta meggyógyítani az énekest, aki még mindig mankóval jár. Ez azért furcsa, mert azt nyilatkozta fellengzősen, hogy egy ilyen “munka” számára tíz perc alatt elvégezhető. “Nem vagyok gyógyító” – vallotta be kivételesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top