Trend

Van, akinek nem kell az Oscar

A Hé, haver, hol a kocsim?! (nálun április 5-tõl) fõszereplõje - már elõre - megtagadta az Oscar-díjat. Pedig van olyan színész is, aki egy jó szerepért a pszichiátriai kezelést is vállalja, holott mégcsak nem is biztos, hogy jutalmazzák. Ráadásul nõ az illetõ.

Magabiztos Scott

Seann William Scott, aki az Amerikai pite című filmben lett híres Steve Martinnak akart visszavágni. Az Oscar-ceremónia hoppmestere ugyanis tett egy-két pikírt megjegyzést a fura című vígjátékra: egymilliárd ember volt fültanúja annak, hogy az ősz humorista szerint a film túlmegy minden határon.

– Én meg sosem vennék szmokingot – lázadozott a vígjáték ifjú sztárja. – Nem érdekel ez az egész oscarosdi: konzervatív, unalmas emberek gyülekezete, akik azt hiszik, a szép ruhájukkal rögtön tekintélyt is szereznek maguknak. Fogadnék, hogy a Neten több 16 és 20 év közötti szavazna rám, mint Martinra.

Julianne Moore frászt kapott

Lehetett valami abban, hogy Jodie Foster nem vállalta a Hannibal, A bárányok hallgatnak folytatásának női főszerepét. Utódja Julianne Moore igencsak megszenvedte, hogy a filmtörténet leghíresebb kannibálját kell hajkurásznia vásznon. A 40 éves színésznő kénytelen volt rendszeresen konzultálni pszichiáterével, nehogy a történet sötét árnyai rátelepedjenek a lelkére. Aki olvasta a regényt, az el tudja képzelni, hogy mivel kellett szembenéznie Moore-nek a forgatáson – a Hannibal minden idők egyik leghátborzongatóbb thrillere lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top