Trend

Ami a ruha alatt van

Az ember lánya valószínûleg életében egyszer bújik abba a felül mélyen dekoltált, hátul kivágott, derékban teljesen szûk, alul bõ ruhakölteménybe, s valljuk meg, nincs ehhez mindenkinek tökéletes alakja. De amin lehet javítani, azon kell is!

A menyasszonyi ruhákhoz általában nem megfelelőek azok a fehérneműk, melyeket hétköznap viselünk. Esküvőre legjobb a pánt nélküli, szivacsos, hasat leszorító, ugyanakkor szexis fehérnemű (gondolva a nászéjszakára is). Manapság természetesen vannak olyan üzletek, ahol speciálisan menyasszonyok részére lehet vásárolni praktikus alsó ruházatot.

Egy a lényeg: szexis legyen és egyben alakot is formáljon! Hogy a ruha tökéletesen igazodjon a menyasszony alakjához, fontos, hogy előnyös és jó minőségű fehérneműt válasszunk.

A láthatatlan divat

Egy jól szabott fűző eltünteti a hátrányos vonalakat és kihangsúlyozza az előnyös domborulatokat. Ha egy pici pocakot eresztettél, s nem sikerült az esküvő napjáig sem ledolgoznod, semmi vész, hiszen létezik egy varázs-szoknyácska, mely különösen szűk ruhához ajánlott. Nem kell egész este behúzott hassal rohangálni, van megoldás! Mivel idén menyasszonyi ruhák igen kivágottak, méghozzá elöl-hátul, ezért olyan speciálisan kiképzett mídert kell viselni, mely ugyan pánt nélküli, mégis jól tartja a kebleket, s szorítja a hasat. A mintája természetesen legyen csipkés, hogy az avatott szem gyönyörködhessen benne! A míder melltartórésze lehet push-up, hiszen a kisebb keblű arákra is gondoltak a gyártók. Olyan ruhához ajánlott a viselése, mely a dekoltázst hangsúlyozza.

A bugyi, illetve tanga mintája harmonizáljon a felsőével! Minden menyasszony szívesen visel combfixet. Hordja mindenki bátran, nagy divat, s nem csúszik le!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top