Trend

Mi történik külföldön?

A nyár, bár a sztárok is nyaralni mentek, mégis tartogat érdekességeket. Koncerteket rendeznek, a színészek új szerepeket vállalnak, zenészekbõl színészek lesznek.

Robbie Williams a vásznon

Az elmúlt hónapok egyik központi kérdése végre eldőlni látszik. Robbie Williams valóban a kamera elé lép, mivel elfogadta a neki ajánlott filmszerepet. Bár már arról is szó esett, hogy esetleg ő lenne a következő, tehát a Pierce Brosnan utáni James Bond, de ez végül nem így lesz. De a csalódás után gyorsan regenerálódhatott az énekes, mert a Goldfish Memory című filmben szerepet kapott, és lassan pakol is, hogy az írországi forgatásra menjen. Mindez valószínűleg hozzájárul ahhoz az életmódváltáshoz is, amit Robbie nemrégiben meghirdetett, és aminek az egyik eleme a családalapítás volt.

Angelina Jolie Ofélia szerepében

Nicole Kidman, Kathleen Turner, Gillian Anderson. A közös a nevekben, hogy mindannyian a londoni West Enden tették próbára színpadi képességeiket a film és a kamerák után. Most ehhez csatlakozik Angelina Jolie is, akit mostanában talán Lara Croftnak is hívhatnánk. Bár a színésznő azt nyilatkozta, hogy nem fél a beskatulyázástól a sírrabló szerepébe, úgy tűnik, mégis tesz ellene. Nem ismakrámilyen szerepben, hanem Shakespeare Hamletjének Oféliájaként fog elsőként színpadra lépni. A következő terve pedig a terhesség és egy közös gyerek férjével, Billy Bob Thorntonnal.

Sting Görögországban lép fel

A görögök egyik kedvenc és leghíresebb énekese Jorgosz Dallarasz és Sting közös koncertet ad Thesszalonikiben és Athénban. A két művész már a nyolcvanas években megismerkedett, és már 1988-ban volt közös fellépésük. Dallarasz, akit például kisázsiai dalairól ismernek, egész más stílust követ, mint Sting, de úgy tűnik jól kiegészítik egymást. A mostani koncerteken Sting Mad about You című számát fogják előadni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top