nlc.hu
Trend
Meglepetés 37. szám

Meglepetés 37. szám

E heti számunk tartalmából:





Címlapsztori
Augustina Cherri: “Arra várok, hogy elcsábítsanak!”

Alig múlt tizennyolc éves, és máris Natalia Oreiro méltó vetélytársnőjeként emlegetik. A Lucecita kedves, szerény sztárja mozikarrierről álmodik, és arról, hogy megtalálja azt a férfit, akinek az oldalán boldog lehet.  



A nagyvilágból

Orvosistenek, másolt gyerekek





Átlagos nyári hétfőnek indult 2001. augusztus hatodika, de csak addig, amíg a tévétársaságok világgá nem kürtölték, hogy Severino Antioni olasz embriológus és Panaiotisz Zavosz szaporodásbiológiai szakértő bejelentette: kétszáz, különböző országokból származó párt készítettek elő az emberi klónozási kísérletre.







Rólunk szól
Ha kihűlt a hitvesi ágy

A házasság jó esetben két ember szerelmének hivatalossá tétele. Márpedig a szerelemhez hozzátartozik a szex is. De mi van, ha már hetek, hónapok, esetleg évek óta kihűlt a hitvesi ágy?








Meglepetésben a sztárok

Otthon, drága otthon

Nemesi kúriában él Nicolas Cage, ablakából a Csendes-óceánban gyönyörködhet. Leonardo DiCaprio buja növényekkel körülölelt rejtekhelyen tölti idejét. A Michael Douglas-Catherine Zeta-Jones házaspár aspeni birtokukra menekül a világ zaja elől, míg Mick Jagger inkább egy trópusi szigeten múlatja idejét.







Szépség
A nyári barnaság megőrizhető!

Ha kellő óvatossággal és fáradságos munkával végre lebarnult, máris jön a következő kérdés: hogyan tartsa meg aranybarna bőrszínét? Trükkjeink ebben segítenek.








Divat
Edzéshez jó ruha kell!

Nyaralás közben, bárhogy vigyáztunk, mégiscsak felszedtünk egy-két kilót. Már csak emiatt is érdemes ősszel is folytatni a nyáron megkedvelt sportokat. Persze nem nem mindegy, hogy mit öltünk magunkra, ha az edzőterembe vagy futni indulunk.







Konyha
Kedvenc káposztáink

A vegetáriánus rakott keltől nagyi felülmúlhatatlan töltöttkáposztájáig.








Plusz 8 oldal: Egészség ABC

• Védőbástyánk a vitamin
• Tablettában vagy gyümölcsben?
• A vitamincsaládok tulajdonságai


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top