nlc.hu
Trend
Meglepetés 38. szám

Meglepetés 38. szám

E heti számunk tartalmából:





Címlapsztori 
Bombera Krisztina ott volt a toronynál: “Megismertem a halálfélelmet!”

A tv2 népszerű műsorvezetője a karrier helyett a férjét választotta,
amikor az ösztöndíjas Zoltánt követte New Yorkba. Azon a reggelen éppen a tévét nézte. Hirtelen megszakították az adást, és a lángoló Világkereskedelmi Központot mutatták. Krisztina a helyszínre sietett – a második torony az orra előtt omlott össze.






Szigorúan bizalmas
Néha beleszeret a partnereibe

Nem akármilyen év az idei Schell Judit színésznő életében. Főszerepet játszik a Vademberek című új magyar filmben, jobbnál jobb felkéréseket kap a Radnóti Színházban, s hogy a magánélete is kiegyensúlyozott legyen, arról kisfia és szerelme gondoskodik.


Az ufók rejtélye
Írhat kedvenc ufójának





A végtelen űrből érkeznek. Nem tudni, kik ők, és miért látogatnak el hozzánk csészealj formájú járműveiken. Nagyon sokan látni vélték már az idegeneket, még többen hisznek bennük, tudományosan dokumentált kapcsolatfelvételre azonban még nem került sor. Talán csak mese az egész?






Riport a koraszülöttmentőkről
Elfért egy férfitenyérben, de élt

A fiatal doktornő biztos mozdulatokkal dolgozik. Kicsurran egy csepp vér, s a bébi köldökétől áttetsző csövecske kígyózik az inkubátorra erősített infúzióhoz. Ezen át táplálják a kicsit, amíg a mentő a város másik végében lévő koraszülöttközpontba ér.


Meglepetésben a sztárok
Szerelem a forgatáson





Az amerikai filmek bemutatásakor gyakran szándékosan elterjesztik: a női és a főszereplő egymásba szerettek a forgatáson. Az érintettek persze hevesen cáfolják, hogy bármi is lenne közöttük – még akkor is, ha az értesülés igaz. Íme, öt szerelem, amely így szökkent szárba.






Szépség

Tincses tanácsok

Az ősz beköszöntével sokakat bosszant töredezett, fakó és gyenge tartású hajuk. Segítünk, hogy feledhesse a gondokat, és vidáman vethesse hátra dús, csillogó fürtjeit.







Konyha

Őszi édességek

Gesztenyés körtetorta, tejszínes szederkrém és a többiek



Plusz 10 oldal
Kismamák és kisbabák






Babázás

Egy gyerek, hatezer pelenka

Régen mosták, fehérítették, vasalták. Ma azonnal a kukába kerül az egyszer használatos pelus, amely megkönnyíti a szülők dolgát.






Divat

Jön, megy a gólya

A nagyik még emlékeznek, a szülés közeledtével milyen nehéz volt felhúzniuk a nőiesség minden elemét nélkülöző, unalmas terhesruhákat. A kismamák ma viszont naprakész divat szerint öltözhetnek.



Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top