Trend

A tökéletes lakást keresem

Vannak olyan szerencsés emberek, akiknek sokáig megadatik a szülõi ház oltalma, s csak felnõtt korukban kell albérlet vagy egyéb lakásmegoldás után nézniük. Ezek közé a szerencsés emberek közé tartozik Ábel Anita színésznõ, aki egyébként még nem találta meg azt a lakást, amit neki teremtettek.




Anita 25 évig lakott a szülői házban Angyalföldön. Két évval ezelőtt döntött úgy a család, hogy eladják a nagy házat, s Anitának és bátyjának az árából egy-egy lakást vesznek. A fájdalmas költözésre két évvel ezelőtt került sor. Anita érzelmileg nagyon kötődött a szülői házhoz, s egyébként sem egyszerű egy nőnek egyedül új életet kezdenie.

A színésznő Budán vásárolt lakást, amit természetesen fel kellett újítani. A munkások nem éppen Anita elképzelései szerint haladtak, ezért gyakran be kellett vetnie színésznői képességeit, hogy idejében elkészüljön a lakás. – Gyakran előfordult, hogy ordibálásba fulladta a dolog. Az összepakolásban, és a kipakolásban Anitának a barátnői segítettek, amit az új lakásban máris egy fergeteges bulival ünnepeltek. Anitának volt is rögtön takarítanivalója, hisz folyt a pezsgő a beköltözés örömére.






– Öten pakoltunk, így egy nap alatt szinte minden a helyére került. A legjobb barátnőm édesanyja varrta a függönyeimet. A költözésnél legszívesebben mindent elhoztam volna, de sajnos egy pár dologtól azért meg kellett válnom. Könyvszeretetemre jellemző, hogy egyetlen kötetet sem hagytam ott, még az ezer éves Ablakzsiráfom is költözött velem. Anitát legjobban a régi lakástól való elszakadás viselte meg, ezért nem is érezte magát soha felhőtlenül boldognak budai tetőtéri lakásában.

Anita ezért most megint költözésen töri a fejét, bár Budáról nem szeretne eljönni, mert egyrészt ott laknak a barátnői, másrészt közel van a munkahelye, az RTL Klub. – Ez a költözés most annyival könnyebb lesz, hogy nem viszem magammal a bútoraimat, hiszen most egy korszaka lezárult az életemnek, nem kellenek a régi darabok. Most szeretnék igazán új életet kezdeni, s megint egyedül vágok bele a dologba. Most álmaim lakását keresem, de abban már biztos vagyok, hogy nem lesz tetőtéri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top