nlc.hu
Trend
Meglepetés 40. szám

Meglepetés 40. szám

E heti számunk tartalmából:





Sztárvilág
Címlapsztori: Lajcsi a kislányát, Bogit kényezteti
Meglepetésben a sztárok: Hollywood merénylet után
Ott jártunk: A leggyengébb láncszem



Címlapsztori
Megérkezett Pistike!

Nagycsaládos papa lett a legnépszerűbb magyar sztár, Lagzi Lajcsi is. Bogika és Lalika után ugyanis megszületett a harmadik Galambos baba, Pistike.


A nagyvilágból
Keresztanyák kora





A hatvanas évek után ma ismét gyakrabban hallunk a maffiáról. Ilyenkor általában kétajtós szekrény nagyságú, kopasz verőemberek, arcukat napszemüveg mögé rejtő öltönyös figurák jutnak az eszünkbe. Pedig a szervezett bűnözésben nem csak férfiak revékenykednek. Sőt, nem egy Keresztanya is állt már a „vezérkar” élén.






Képriport a szépségkirálynő születéséről

Győztes hajkorona rendel!

A Miss World Hungary idei szépségversenyén fotós kollégánk is ott volt.



Ott jártunk




A sztároknak sem volt kegyelem


Nyerítésbe fulladó kacagás töri meg a stúdió csendjét. Bochkor Gábor és Boros Lajos azon tanakodnak, kit szavaznak ki elsőként a Leggyengébb láncszem rendhagyó adásában.






Riport a fiatalságot adó gyógyfürdőről
Fickós férfiak a fürdőben

A határszéli kis falu, Csokonyavisonta különlegessége egy fürdő, amelyről úgy hírlik, gyógyvize az időseket is szerelemre gerjeszti.







Életmese a remekművek mesteréről

Az utolsó papucsművész
A miniszterasszony az ő míves papucsát húzza fel otthon. Rátkai Sándor ugyanis saját kezével varrt Dávid Ibolyának olyan díszes szegedi lábbelit, amilyet ma már csak ő tud készíteni.








Meglepetésben a sztárok
Hollywood merénylet után

Az Amerika elleni merényletek után a moziipar is átalakul: nem lehet többé a terroristákról ugyanúgy filmet forgatni, mint eddig. Jelenleg több olyan, már elkészült produkció van, amelyet a témája vagy New York bennelátható képei miatt csak később – vagy talán sosem? – lehet bemutatni.







Konyha

Vendégváró finomságok

Salátás sonkatorta, csirkehúsos töltikék







Szépség

Fiatalít a feng shui

Törékeny alak, feszes szövetek, sima arcbőr – az egész világ csodálja a kínai nők szépségét. Megjelenésük titka a több ezer éves feng shui kozmetikában rejlik.








Plusz 8
Nők a volán mögött

Sokszor szapulják a női vezetőket azért, hogy bizonytalanok, a férfiakat pedig azért, mert türelmetlenek. Valóban másképp tekerjük a kormányt?






Divat

Dugóban is dögös

A vezetéskor viselt ruhák akkor szuperek, ha kényelmesek. Az időjárás viszontagságainak kevésbé vannak kitéve az autóval közlekedők, ezért a laza dzsekis, mellényes, kardigános megoldások az igazán nyerők.




Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top