nlc.hu
Trend
Légy meglepõ!

Légy meglepõ!

Egy tucat nap kettesben. S hogy mind a tizenkettõ topon legyen, íme egy tucat jobbnál-jobb tipp.





1. Ne tévesszen meg, hogy Bridget Jones bundabugyiban is képes volt elcsavarni Hugh Grant fejét, ilyen ruhaneműket nászútra vinni, még hidegebb éghajlatokra sem ildomos. Bár a férfiak szeretik a tiszta nőket, a szállodai kicsomagolást akkor sem ajánlatos wc-ülőke sterilen tartó papír elhelyezésével kezdeni. Nem is beszélve anyád arcképének jól látható helyen való elhelyezéséről, mely innentől kezdve mintegy Szűzmária képként funkcionál.

2. Jó ötlet vinni valami andalító zenét, de semmiképpen sem az ex-pasi által készített, Best of malacka című cd-t.
3. Szintén nem ajánlott a Hogyan tökéletesítsük szexuális életünket c. kiadvány bőrkötéses változatát, mintegy bibliát elhelyezni érkezéskor az éjjeliszekrényen, mely elbizonytalaníthatja emberünket addigi teljesítménye felől, végzetes esetben minimálisra csökkentheti hancúrozási kedvét. 





4. Életünk párját már egy körültekintő becsomagolással is lenyűgözhetjük, melynek köszönhetően az utolsó pillanatban például kedvenc fürdőnadrágja is bekerül a csomagba, amelyben igazi Adonisznak érzi magát.
5. A helyi specialitásokkal színesített saját készítésű reggeli mindenképpen hatásos, és ezzel felvillanthatjuk azon képességünket, hogy úgy tudunk kiosonni a szobából hajnalban, mint egy macska.

6. Neki ajándékozhatod az első randi óta vezetett naplódat, melynek szerelmes részletei mindenképpen elérzékenyítik majd Őt, de ebben az esetben ajánlott a kevésbé hízelgő részleteket kissé leönteni és felismerhetetlenségig összemosni. 





7.
Már-már unalmas ötletnek tűnhet egy izgalmas fehérnemű beszerzése, de ha mindezt egy vérdús sztriptízzel köríted, nem lesz ember, aki ezt nem értékeli. Ha esetleg a kis bugyi megvételére nem maradt idő, a szállodai óriáslepedőből kibomló frissen sült feleség látványa sem utolsó.
8. Egy ilyen este elmaradhatatlan kellékei a gyertyák, melyek szintén jó meglepetésként szolgálhatnak, sőt, érdemes szúnyogirtó funkcióval is ellátott gyertyát vásárolni, ha olyan helyre utazunk. 





9. Meglepheted a kedves útitársat olyan lekvárral, nutellával, borral, melyeken mind egy-egy címke jelzi, mely testrészről ajánlott elfogyasztani.
10. Megveheted azt az inget, ami annyira tetszett neki, hogy az első este, mikor úgyis boldogan feszít majd veled a városka hangulatos főutcáján, igazán ellenállhatatlannak érezze magát.






11.
Amennyiben emberünk sportrajongó, egy itthoni utazási iroda segítségével felhajthatsz egy belépőt valami sporteseményre, de ebben az esetben semmiképpen sem javallt egy „ez a hét még rólad szól” arckifejezés felöltése.
12. Délutáni sziesztája alatt leszaladhatsz az utcán üldögélő, rajzoló figurához, aki pillanatok alatt életetek legviccesebb karikatúráját készíti el rólatok, kedvenc képed alapján. Ha egy apró zoknit, ruhadarabot rejtesz el dolgai közé, biztos lehet benne, hogy azt sem bánnád, ha hármasban indulnátok haza és ő az az ember, akit mindennél jobban szeretsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top