nlc.hu
Trend
Meglepetés 42. szám

Meglepetés 42. szám

E heti számunkból:





Címlapsztori:
„Nem tisztelik a férjem emlékét”

A Zámbó család csepeli otthonában ugyanannál az asztalnál ülünk, mint a Jimmyvel készített utolsó interjúnk idején. Az asztal közepén egyetlen gyertya fénye emlékeztet az elhunyt sztárra. Özvegyén látszik, hogy fáradt. Semmi mást nem szeretne, csak hagyják őket békén.






Plusz 8
Borkóstoló

A borok királya, a királyok bora
Koktél a gyerekbulin
Melyiket szeressem? – az italválasztás szabályai 






Konyha
Borban pároltuk

burgundi rostélyos, részeges kakas, csirkemell birsalmával 






Divat
Akinek inge, vegye magára

Az ingruha, a kötényruha és a kabátruha beszédes nevei az eredetükről is árulkodnak: a férfias ingblúzról, az iskolai kötényről, a kabátok szabásvonaláról.


Szigorúan bizalmas 




Szűcs Judit: „A lányom nélkül már soha?”
 

A hajdani diszkókirálynőnek meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy egyre többet kérdezik gyönyörű lányáról. A 16 éves Timi elvitte a legszebb királylány címet egy budapesti bálban. Kellemes gondok. Királynő és királylány egy családban.






Rólunk szól
Ki a papucs, én vagy te?

Hogyan ossza el a házi munkát a házaspár, ha mindketten dolgoznak? Korántsem boszorkányság, csak egy kis türelem és belátás kell hozzá.






Színésznők ruhatára

Juga Veronika és Konta Barbara: „A férfiaknak öltözünk!”

A Barátok közt két sztárja, Konta Barbara és Juga Veronika civilben éppoly sokféle stílusban öltözik, mint a sorozatban.






Szépség

Loknis, tépett, jól fésült

Az idei őszön hódítanak a melírozott, vadul lobogó hajvégek, a klasszikus loknik és a csillogó frufru. Minden megengedett, csak extra nőies legyen.


Meglepetésben a sztárok
A „remake” nem mindig remek 





Bevált módszer a film világában, hogy a legsikeresebb produkciókat később ismét feldolgozzák. Az új változat, a remake néha túltesz az eredeti alkotáson, máskor viszont szánalmas utánzat születik. Üdítő színfoltot jelentenek azok az újrázások, ahol az alkotók merészen nyúlnak az alapanyaghoz.

 


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top