nlc.hu
Trend
Norbi és a bömös

Norbi és a bömös

"Nem vagyok márkafüggõ, nekem mindegy milyen kocsim van. Csak BMW legyen."




Lassan mindenkinek lesz autója, és az autógyárak kínálta széles palettáról a vásárló igénye és elképzelése szerint válogathat. Individualizáltak az autók, így egyre beszédesebbek lesznek, egyre többet árulnak el tulajdonosukról. A forma, a szín, a felszereltség, de még az autó műszaki adatai is árulkodóak.





Schobert Norbert türelmetlenül vár új autójára. Október végén lesz a nagy nap, amikor garázsába pöfögtetheti új, metálfekete BMW 330 XD-jét.

„Nem tudnám elképzelni magam egy piros vagy zöld autóban. A nyitott tetejű autókat szeretem, de nem adnak védettséget, taxist is nyiffantottak ki kabrióban. De ha autót bérelnék, kabrió lenne.”

A nyitott tetejű kocsik nagyon formásak, és a forma a legfontosabb. Az hordozza az egyéniségedet. Ezután jön a motor. Mindig a motort nézem meg először. Szeretem, ha kétezer köbcenti fölött van. Azalatt motorkerékpárról beszélünk. Egy Harley Davidsonba beletesznek egy ezer-ezrötszázas motort, és akkor egy autóba?





A BMW-ben megbízom. A propeller az elején garancia. A BMW repülőgépmotorokat csinált, innen jön a kék-fehér propeller, ami az autó logója. A repülőgépeknél a 100 %-os megbízhatóság alapkövetelmény. Szeretem, ha a kocsim megbízható.





Másik, ami nagyon érdekel, a gyorsulás, nem is a teljesítmény. Az előző kocsim egy BMW 323 coupé volt. Az is nagyon jól gyorsult. Az új kocsim háromezres dízel, de erősebb, mint az ugyanekkora benzines, és jóval kevesebbet fogyaszt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top