nlc.hu
Trend
Meglepetés 48. szám

Meglepetés 48. szám

E heti számunk tartalmából:





Sztárvilág:
• Címlapsztori: Exkluzív interjú Thalía Sodival
• Barátok közt: Új szereplők a sorozatban
• Hogyan takarítanak a sztárok?


Heti Meglepetés:
Újra autót nyerhet csak a Meglepetéssel!

Öné lehet a Suzuki Wagon R+!!!


Thalía:
„Mariah Carey nem áskálódik ellenem!”

“A magánéletem fontosabb, mint a munka – állítja a népszerű sorozathősnő, Thalía Sodi, aki nemrég ment férjhez Tommy Mottolához, aki korábban Mariah Carey férje volt. Thalía azt állítja, képtelenségnek tartja a róluk szóló rosszindulatú pletykákat. „Mariah-val kölcsönösen tiszteljük és becsüljük egymást, jó barátnők vagyunk.”
4-5. oldal


Ú



j szereplők a sorozatban
Család, barátok közt

Új famíliával bővült a Barátok közt családfája. A szigorú, de mosolygó lelkű Szilágyi Tamással és három gyermekével, Andreával, Lóránttal és Palival. Az interjúból kiderül, ki hogyan került a sorozatba, mi volt „előző életében”, és hogy érzi magát a frissen jött népszerűség hatására.






Meglepetésben a sztárok

Sztárrend és művészi rendetlenség?

Van, aki rendmániás, van, aki maga takarít, aki teheti, segítséget fogad. Abban viszont valamennyien egyformák Vízy András, Gór Nagy Mária, Komlós Juci, Jakupcsek Gabriella és Szandi, hogy szeretik a ragyogó tisztaságot maguk körül.






Különleges műtétek

Nőből férfit, férfiből nőt

Egy fiatalember meghatottan köszönte meg dr. Seffer István plasztikai sebésznek, hogy szép lányt „teremtett” neki. Partnere ugyanis korábban férfi volt, és a kaposvári főorvos operálta át nővé.






Rólunk szól

Mindenre képes a zöldszemű szörnyeteg

Minden nő arról álmodik, hogy a szerelem mindent elsöprő szenvedélyként kerítse hatalmába. De van ennek a nagy érzésnek egy része, amely inkább kín, mint gyönyörűség – ez pedig gyötrő, mardosó fájdalom, amelynek neve: féltékenység.






+ 8 oldal
Nagytakarítás

• Tértisztítás a feng shui jegyében
• Könnyű búcsú a kacatoktól
• Környezetbarát takarítási tippek

Ha por lepi be a bútorokat, nem lehet kilátni az ablakokon, a hűtőben ételmaradékok foglalják a helyet, ha szürke csíkok lepik el a fürdőkád oldalát, hogyan érezhetnénk meleg, barátságos otthonnak a saját lakásunkat? Sokan azzal védekeznek: kinek jut ideje reggel kiszellőztetni, beágyazni, összeszedni a vacsora maradékait, és lelötykölni a kávéspoharakat? Vagy este elmosogatni? Nos, igenis van, akinek fontos, hogy ezeket a nem is olyan sok időt igénylő teendőket rendszeresen elvégezze. Nem azért, hogy szó ne érje a ház elejét, hanem a saját önbecsüléséért, és a család mindennapi jó közérzetéért is.






Szépség
 
Stresszoldó praktikák

Rohanó tempó, sok apró bosszúság, környezeti ártalmak – a stressz nem tesz jót a szépségünknek. A következő ötletekkel legyőzhetjük a nagy ellenséget, és pillanatok alatt ragyogó formába lendülhetünk.







Életstílus

Divat 

Amióta csak létezik divatvilág, mindig az ősz a szép bőrök fő szezonja. Most a velúr is újra élre tört, nemcsak puhasága, pasztelles színei révén, hanem azért is, mert az ára sokak számára elérhető.



Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top