Trend

Minden nemzet

A Magyar Karitász az ünnepek alkalmából 2001-ben is, mint minden évben, segíti a rászorulókat. A felajánlásokat több területen osztja szét.

Állandó segélyezettek közé tartoznak a magányos idősek, nagycsaládosok, a karácsonyt, illetve az ünnepeket kórházban tölteni kényszerülők, akik vagy szeretteiktől távol vannak, vagy nincsenek hozzátartozóik.





Az idei karácsony egy kicsit rendhagyó lesz. Decemberben a Magyar Karitász a magyarországi menekülttáborokat fogja felkeresni, és ajándékokkal lepi meg az ott lakókat. Mint ismeretes, hazánkban négy menekülttábor létezik. Bicskén, Békéscsabán, Debrecenben és Kalocsán.

Afgánok, bangladesiek, koszovóiak, erdélyi magyarok és számtalan afrikai náció fiai élnek itt. Bár egyes menekülttáborokkal kapcsolatban megoszlanak a nézetek, a Magyar Karitász egyformán juttatja el támogatását mind a négy hazai befogadótáborba.





Az ügy támogatásában mindenki részt vehet, aki szívügyének érzi a kitaszítottak sorsát. Már száz forinttól fogadnak el adományokat. Több úton lehet eljuttatni a felajánlásokat az arra rászorulók réászére. Az egyik a Raiffeisen Bankon keresztül történik átutalással:

12011148-00123456-00300000, vagy postai piros csekkel. Aki bővebb iinformációt szeretne e-mailezzen az office@caritas.org.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top