Trend

Mindenkinek megvan a Keresztje

A Magyar Vöröskereszt idén karácsonykor két réteget célzott meg támogatásával. Mindkét akciójába számos cég és egyéni adományozó is bekapcsolódik évrõl-évre.





Az első célcsoport a kórházban élő magányos emberek, akik az ünnepeket is ágyhoz kötötten vagy kórházban töltik, akik betegsége nem teszi lehetővé, hogy szeretteikkel legyenek, vagy nincsenek már szeretteik. Az évről-évre rendszeresen ismétlődő szervezés keretében hozzájuk karácsonyi ajándékok, édességeket fognak vinni.

Másik célcsoport a beregi térség árvízkárosultjai. Mint ismeretes idén tavasszal az árvizek súlyos károkat okoztak a Beregben. A helyreállítási munkák a támogatások ellenére sem fejeződtek be télre. Az ott élő embereknek sokat kell nélkülözniük.





A Magyar Vöröskereszt speciális gyűjtőakciót indított a Máltai Szeretetszolgálattal karöltve, azon célból, hogy a térség nélkülözést legkevésbé tűrő árvízkárosultjai, a gyerekek számára tegye a karácsonyt a lehetőségek szerint ünnepivé. Az adományokat, ami játékok és édességek, szaloncukor stb. formájában jut el a gyerekekhez, a
Magyar Vöröskereszthez lehet eljuttatni:
V. Arany János u. 31.
Telefon: 331-39-50

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top