nlc.hu
Trend
Meglepetés 49. szám

Meglepetés 49. szám

Plusz 8 oldal

Advent

• Köztünk él a Mikulás

• Térj be hozzánk, kedves vendég!

• Apró lángok, illatos gyertyák

Címlapsztori

Párbaj

Egyazon sorozatban szerepel Csapó Virág és Timkó Eszter. Szerepük szerint ugyanabba a férfiúba szerelmesek, most pedig ugyanazokra a kérdésekre válaszolnak.

A nagyvilágból

Történelemcsinálók

Az Egyesült Államok szövetségeseivel együtt hadat visel a legveszélyesebb fanatikusok, a tálibok ellen. Ismerkedjenek meg öt olyan fontos személlyel, akik az eseményeket alakítják!

Hódító hegymászók a Mount Everesten

Kaland a felhők fölött

A Mount Everest meghódítása nélkül, november közepén tért haza a Millenniumi Everest Expedíció. A sikernél azonban jóval többet vesztettek: egyik legjobb hegymászójukat, a csapat orvosát, Gárdos Sándort.

Csillagok arcképcsarnoka

Amerika kedvencei

Sokan kíváncsiak a filmre, amelyben együtt szerepel – méghozzá testvérpárként – Hollywood két leggyönyörűbb nője, Julia Roberts és Catherine Zeta-Jones. Az Amerika kedvenceiben John Cusacket és Billy Crystalt is viszontláthatjuk.

Divat

Nem csak a Mikulás jár pirosban

A divat tüzes színekkel, a piros minden árnyalatával próbál ellenállni a hideg, borongós időnek. Az élénk színek melege felvidít, és így már nem is olyan nehéz elkezdeni a szürke hétköznapokat.

Konyha

Alma, dió, mogyoró

Sós, édes ételremekek

Sztárruhatár

Bíró Ica

„Ráérek még kosztümöt hordani!”



Szépség

Fodrásznál voltál, drágám?

A vágás jó, a festés csodás, a frizura mégsem lesz tökéletes, ha otthon frissíti. A következő profi trükkökkel, amelyeket fodrászoktól lestünk el, tökéletes hajat készíthet egyedül is.

Itt fizethetsz elő a Meglepetésre

Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top