nlc.hu
Trend
Meglepetés 51-52. szám

Meglepetés 51-52. szám

Ünnepi, dupla számunk tartalmából:





Címlapsztori
Irigy Hónaljmirigy: 8 lökött fiú vall a nőkről

Lemezről énekelnek vagy színpadon ökörködnek: paródiáik láttán-hallatán szem nem marad szárazon a nevetéstől. Mivel gyakorta bújnak szexis színésznők bőrébe, asszonyi titkokról kérdeztük őket.






Plusz 8 oldal
 
Ünnep 

• Karácsonynak szép zöld fája 
• Fagyapó ás Karácsony Manó 
• A hangos muri elűzi az ártó erőket


Horoszkóp egész évre!
A sorsbolygók jól állnak 2002-ben






Divat

Két ünnepre egy ruha

Csupán egy hét választja el a családias hangulatú karácsonyt a bolondos szilvesztertől. Mindkét alkalomra csinosan szeretne öltözni, de vajon kell-e ehhez két külön ruha, vagy némi fantáziával dúsítva egy is megteszi?






Konyha

Különleges kocsonyák

Pezsgő, grog és krampampuli









Szigorúan bizalmas

Csibe baba, szomorú voltál!

Édesanyja utánozhatatlan zserbója és rántott afrikai harcsa lesz a menü karácsonykor Ábel Anitáéknál, aki első önálló lakásában szeretteivel tölti a fenyőillatú szentestét. Túl egy érzelmi viharon, megbékélve, az újrakezdés reményével a szívében.






Moziajánló szünidőre
Milliárdokat érő filmsikerek

A terror és a háború nem szoktatta le az embereket a moziról: Amerikában várhatóan rekordot dönt az eladott jegyek száma. A becslések szerint 8,5 milliárd dollárt (2,4 billió forintot) hagynak a mozipénztáraknál. És amíg Hollywood ontja a szuperfilmeket, biztosan nálunk is megtelnek a nézőterek.






Életmese a cukrászdinasztiáról

A tortacsodák művészei

Négy nemzedék óta készítik az Auguszt családban a finom süteményeket. Auguszt Józsefet, a híres família egyik cukrászdájának tulajdonosát a százharminc éves családi hagyományról és legendás tortáik titkáról faggattuk.


Színi szokások
Színésznő lángoló szoknyával

Ahány színház, annyi szokás. Már ami a teátrumok karácsonyi és szilveszteri ünnepeit illeti. Év végi színházi hagyományokról készült összeállításunk.






Csillagok ünnepe

Más ez a karácsony!

A szeretet és az ünnep meghitt csendje. Figyelem és öröm azok arcán, akik hozzánk tartoznak. Van néhány kedves ismerősünk, akiknek ez a karácsony talán még többet fog jelenteni, mint az eddigiek.
Akik megszólalnak: Borbás Mária, Bárdos András, Bombera Krisztina, Habsburg György, Jimmy özvegye, Edit asszony, Szellő István.






Meglepetésben a sztárok
Öreg csillag nem vén csillag

Ha a mai sztárokat összehasonlítjuk az ötvenes évek nagyjaival, jól látható, hogy lelassult az öregedés folyamata. Igaz, hajdanán még nem hódított a fitneszkultusz, és a plasztikai sebészek sem voltak mindenhatók.






Szépség
Ragyogjon és illatozzon!

Az ünnepeket megjelenésünkkel is feledhetetlenné tehetjük. Legyen a sminkünk ragyogó, a körmünk tökéletes, a frizuránk elegáns, és illatozzunk lágyan, akár egy alhambrai virágoskert.



Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top