Trend

A tuti ellenszer

Halál beteg vagy, és nem használt a sok kemikália? Vagy mazo-típus vagy? Inkább szenvedsz, de no orvosság. Menj a konyhába, és keverj egy Influenza-koktélt. Csak úgy sznobosan.





Több évvel ezelőtt egy súlyos műtéten estem át. Ildikó barátnőm (aki egyben kollegám is) két hónapon keresztül nap mint nap bejárt hozzám a kórházba és mondhatom remekül szórakoztunk! Néha mellém feküdt az ágyba, sütit hozott és hatalmasakat rötyögtünk (ami nekem tilos volt). Szóval nem habzsolom az életet, de igaz ami igaz, élvezem. Még akkor is ha beteg vagyok.






Gyorsan elkészül a koktél, de azért ne sétálj ki influenzásan mezítláb a hideg konyhakőre. Szükséged lesz 5 cl Napoléon konyakra. Bontsd fel azt, amit anyósodtól kaptatok a házassági évfordulótokra. Kell még 15 cl tej, hogy sovány-e vagy sem, az feltehetően fordított arányban áll a te alakoddal, de a koktélnak mindegy. Végül 2 ek. méz. Remélem, nem a frigóban tartod a mézet, mert akkor gyurmázni lehet vele inkább, nem koktélt sékelni. Esetleg melegítsd fel kicsit a mikróban.





Egy mixerbe töltsd mind e földi jót, és addig rázd, amíg gyönyörű folyadékot nem kapsz. Leizzadni nem fogsz, hisz valószínűleg úgyis folyik rólad a víz. Közben énekelhetsz is, ha maradt hangod, és nem fullad az egész köhögési rohamba. Töltsd a finomságot csinos pohárba, és adj hozzá jeget, ha még maradt a fürdőkádban, ahol előzőleg próbáltad lenyomni a lázad. A rózsaszín esernyőket, meg fél ananászokat, lila szívószálakat most felejtsd el, hisz hétfő délelőtt van, és te lázas betegen vagy odahaza – tök egyedül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top