nlc.hu
Trend
Meglepetés 2002/2. szám

Meglepetés 2002/2. szám

E heti számunk tartalmából:





Címlapsztori
Németh Kristóf szerelmei

Amint feltűnik a képernyőn, Németh Kristóf rögtön a tévénéző nők kedvence lesz. Így volt ez a Szomszédok, később a Barátok közt kezdetekor is. Lányok ezreinek falát díszíti a fotója. Hát még ha tudnák, hogy férfiideáljuk a valóságban még sármosabb, mint a televízióban!


Plusz 10 oldal
A lélek tükre
 
• Meglepetésben a sztárok – Szemüvegesnek áll a világ
• Csiszolt szemlencsék
• Pislogni tessék!






A legenda életre kel
Pusztítsd el a gyűrűt!

A gyűrűk ura című mesetrilógia népszerűsége évek óta töretlen szerte a világon. A napokban mutatják be Magyarországon az első kötet, A gyűrű szövetsége nagyszabású filmváltozatát.






Divat

Csipkenemű élénk színekben

A hideg téli napokon jólesik arra gondolni, hogy nemsokára jön a tavasz, és egy szál ruhában járkálhatunk. S mit hordunk alatta? Az új szezon csipkecsodái élénk színekben pompáznak majd.


Életmese a mesegyűjtő lányról
Kis nép a nagy hegyek tövében





Huszonöt éves, de a fél világot bejárta már. Haraszti Anna 2000 nyarán három hónapot töltött kutatócsoportjával Északnyugat-Pakisztánban, a világtól elzárva, egy hegyi törzsnél: a kalasoknál. Remélik, hamarosan elegendő támogatást kapnak ahhoz, hogy ábécéskönyvet és olvasókönyvet készítsenek a kalas gyerekek számára.






Szigorúan bizalmas

Malek Andrea: „Már nem állnék olyan bátran oltár elé”

Felváltva Budapesten és Bécsben lép színpadra Malek Andrea, s amikor nem játszik, minden idejét két kisfiának, Gábornak és Péternek szenteli. A szeretet a legfontosabb számára, és mindent megtenne gyermekeiért.






Rólunk szól

Fordulj fel, drágám!

Gyakran megesik, hogy mielőtt véget érne egy hosszabb párkapcsolat, a felek rémes időszakot kénytelenek átélni: már döntöttek a végleges szakításról, de még egy fedél alatt élnek, és csöndesen utálják egymást.






Szépség

Megvegyem, ne vegyem?

Egy internetes oldalon érdekes összeállítás jelent meg: az olvasók megírták véleményüket az általuk nemrégiben vásárolt szépipari termékekről. E nem ritkán kritikus észrevételekből szemezgettünk.


Horoszkóp
Varázserőteszt

A Neptunusz varázsbolygó: megmutatja, hogy mennyi mágikus erővel rendelkezünk. Ha kitölti a horoszkópábrát, és összeadja a pontszámokat, megtudhatja, mennyi varázsereje van.






Konyha

Téli vitaminbombák

Ételek zellerből, tormából, kelbimbóból


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top