nlc.hu
Trend
Meglepetés 2002/3. szám

Meglepetés 2002/3. szám

E heti számunk tartalmából:





Címlapsztori
Szellő István: „Ádámka hamarosan megérkezik”

Igazi szívtipró hírében állt Szellő István, az RTL Klub népszerű műsorvezetője. Aztán történt valami, ami egy csapásra megváltoztatott mindent. A sármos híradós megtudta, hogy apa lesz…


Plusz 8 oldal
Parfüm, kölni 

• Egy csepp csábítás
• Meglepetésben a sztárok: Szerelem első szaglásra
• Aromaterápia: a szelíd gyógymód






Divat

Tavasz a télben

Ahogy a téli szürkeségből kiragyognak a szikrázóan napfényes, havas napok, úgy vonzza szemünket a pasztellszínek üdesége a sötét tónusok, a fekete, barna, bordó ruhák sokaságában. Éljünk a lehetőséggel, és derítsük magunk és mások kedvét is egy-két világosabb ruhadarabbal.






Politikusok papucsban

Fodor Gábor – Szerelmes típus

Naponta láthatjuk őket jólfésülten, nyakkendőben, a parlamenti folyosókon nyilatkozva. Mi most arra voltunk kíváncsiak, milyenek politikusaink otthon, papucsban. Ezúttal Fodor Gábor országgyűlési képviselőt kérdeztük.






Felfedező

Király Linda, a tinidíva

Lesz végre egy világsztárunk – mondta róla Révész Sándor, a legendás Piramis énekese. Presser Gábor csupán anyit jegyzett meg, hogy szívesen írna neki dalokat. Túl két filmzenén, a tinédzserlány számára mintha elkezdődött volna egy igazi tündérmese, amelynek ő a hősnője.






Konyha

Forró frissensültek

Töltött jércemell, pikáns hátszín, egzotikus pulykafilé







Egy mellrákos asszony naplója, 1. rész

„Istenem, miért haragszol rám?”

Magyarországon évente körülbelül 4500 új mellrákos megbetegedést regisztrálnak. Ez a betegség gyógyítható, ha korai szakaszában felfedezik. Folytatásokban közzétesszük olvasónk, Takács Róza történetét, aki megküzdött ezzel a félelmetes kórral.






Tűzvihar Ausztráliában


Karácsonykor nem ünnepelhettek a szokásos tengerparti bulikkal az ausztrál tűzoltók, a 38 fokos hőségben ugyanis fellobbant az utóbbi idők legvadabb bozóttüze, amely lapzártánkkor már tizennégy napja pusztít a Sydney környéki területen.






Szépség
Eltűnnek a ráncok és a karikák

Hódít az arcfitnesz, amely kisimítja a ráncainkat, és szinte kipárnázza a bőrünket. Ezekkel a gyakorlatokkal elkerülhetjük a korai ráncosodást.






Horoszkóp – Égi szex

Csapodár Ikrek, szoknyavadász Kos

Múlt évi 49. számunkban a nők erotikus titkait árultuk el. E heti összeállításunkban arról olvashatnak, mi az, amivel a különböző állati jegyben született férfiakat a mennyekbe röpíthetjük.




Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top