nlc.hu
Trend
Meglepetés 2002/5. szám

Meglepetés 2002/5. szám

E heti számunk tartalmából:





Indul a pontvadászat!
Szerezzen jó pontot magának!

Automatikus ajándékok, megnyerhető értékes háztartási gépek, plusz öt millió forint. Csak nyerni lehet! Február. Március. Április. Május. E négy hónap végén 3 millió forint értékben Bosch háztartási gépeket vagy öt millió forintot nyerhet a Meglepéssel!


Címlapsztori
D. Tóth Kriszta: „Nem titok, kihez megyek férjhez”

A hazai televíziózás egyik legüdítőbb jelensége D. Tóth Kriszta. A csinos, mosolygós lány Amerikában tette meg az első szakmai lépéseket, ma az RTL Klub népszerű műsorvezető-riportere.






Plusz 8 oldal

Támad a tél

• Kellemetlen prüszkölés
• Tíz javallat hátha elkerüli a nátha
• Dr. Koktél védi egészségét






Divat

Kerekded hölgyeknek

A legjobb fogyókúratanácsok soha nem tiltanak, sőt evésre, ivásra buzdítanak, bár mértékkel, betartva a szabályokat. Ilyen a jó öltözködési recept is: nem tilt el semmilyen divatos újdonságtól, csak egy kis önmérsekletet ír elő, főként a karcsúsító vonalakban.






A Királyra emlékezünk

Nem múlik a gyász

Szerettei és rajongói ugyanazzal a fájdalommal és odaadással keresték fel Zámbó Jimmy sírját temetésének egyéves évfordulóján, mint a tragédiát követően. Január 20-án délután két órakor a csepeli temető szinte teljesen megtelt.






Szigorúan bizalmas

„Talán megérintem a nők lelkét”

Azt mondták róla, túl szép ahhoz, hogy ilyen jól tudjon zongorázni. Nevezték a magyar Claydermannak is. Havasi Balázs zongoraművész két olyan sikeralbumot tudhat maga mögött, amelyek népszerűsége szinte popsztárrá tette őt.






Konyha

Önök főzték – olvasóink legjobb receptjeiből válogattunk

• Fettucini konyakos gombával,
• vendégváró ünnepi káposzta,
• narancsos máktorta.






Segíthetünk?

Mindent látó kamerák az autópályákon

Nincs menekvés a bliccelőknek. Január elsejétől infravörös kamerák figyelik az autópályákon a járműveket. Észreveszik a nem fizetőket, jelentik a lopott kocsikat, és hamarosan a gyorshajtókat is nyilvántartják.






Szépség

Lábravaló tanácsok

A csizmák, vastag zoknik és harisnyák fogságában sínylődő lábat ugyanúgy ápolnunk kell, mint a nyári szárazságban repedező bőrt. A rendszeres pedikűrtől egyenesebb, könnyebb a járásunk, és nyúlánkabbnak hatunk.






Meglepetésben a sztárok

Zsenik, dívák, akcióhősök

Aki Aranyglóbuszt kap, elkezdheti forgalmazni azt a beszédet, amelyben majd az Oscart köszöni meg – tartják a film világában. A Hollywoodban dolgozó külföldi tudósítók által odaítélt rangos díj idén is azokhoz került, akik leginkább megérdemlik.


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top