nlc.hu
Trend
Meglepetés 2002/6. szám

Meglepetés 2002/6. szám

E heti számunk tartalmából:





Címlapsztori
Híres nagyszülők, csodás unokák

Sztárjaink felett is szalad az idő. Ám az évek múlását sokuknál nem jelzi más, mint az, hogy nagyszülők lettek. Összeállításunkból kiderül, ezt egy cseppet sem bánják. Sőt!


Folytatódik a pontvadászat!
Szerezzen jó pontot magának!

Automatikus ajándékok, megnyerhető értékes háztartási gépek, plusz 5 millió forint! Csak nyerni lehet! Február. Március. Április. Május. E négy hónap végén 3 millió forint értékben Bosch háztartási gépeket vagy 5 millió forintot nyerhet a Meglepetéssel!






+ 8 oldal

Élénkítő élvezetek – kávé, tea, csokoládé

• Szent ital a trópusokról
• Öt kontinens kedvence
• Vágykeltő varázscsemege








Divat


Mit üzen a pólónk?

A T-shirt, azaz a T szabásvonalú pamutpóló eddig a tavaszi-nyári szezon kedvelt darabja volt. Most helyet követel magának a téli divatban is, mégpedig feltűnő, élénk színekkel, gazdag mintázattal, olykor szöveges üzenettel. Így aztán a trikónk sokat elárul rólunk.







Rólunk szól

A szerelem csodálatos titkai

Mi történik a testünkkel, amikor szerelembe esünk? Mi az oka, hogy a férfiak hajlamosak a csapodárságra, a nők viszont inkább házasságpártiak? Van-e a szerelemnek tudományos alapja? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a National Geographic tévécsatorna most induló sorozata.






Divatdiktátorok

Yves Saint Laurent, aki a nőkre is nadrágot adott

Otthagyta a divatvilágot egyik legnagyobb császára, Yves Saint Laurent. A ruhatörténelem egyik legeredetibb divattervezője, a nadrágkosztüm és a miniszoknya sikerre vivője január 22-én vezényelte le utolsó bemutatóját.







A szülők még reménykednek

Minden jobb, mint a bizonytalanság!

Májusban lesz két éve, hogy a tizenegy éves bajai Till Tamás kerékpáron elindult a vadasparki lovasiskolába, ahová nem érkezett meg. Szülei, Vörös Katalin és Till Mátyás azóta is keresik egyetlen gyermeküket. Fogyatkozó reménnyel.







Konyha

Fél óra alatt kész

• Brokkolikrémmel töltött tojás,
• vörösboros pulykacomb,
• zöldbabos tokány







Szépség

Mi rejtőzik a sminktáskában?

Hol vannak már azok a sminkek, amelyek úgy mutattak a nők arcán, mint a vakolat? A maiak akár krémesek, akár folyékonyak, akár kompaktok, közös tulajdonságuk: anélkül szépül tőlük a bőrünk, hogy túlsminkeltnek tűnnénk.







Meglepetésben a sztárok

A síparadicsomok ördögei

Télen hírességek hada indul a neves síparadicsomok felé. Akad, aki csak teázik vagy sétálgat a szikrázó napsütésben, de aki egyszer rákapott, az tántoríthatatlanul száguld lejtőről lejőre. Akkor is, ha csak ötvenévesen kezdte, mint például Roger Moore.


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top