Trend

Jennifer Aniston & Brad Pritt

Mielõtt egymásra találtak, Brad már egyszer hivatalosan gyûrût cserélt Gwyneth Paltrow-val, aki – hosszas együttélés után – nem sokkal a már megszervezett esküvõ elõtt hagyta faképnél. Sokan szívesen megvigasztalták volna, de õ Jennifert választotta.




A tökéletes szépségnek kikiáltott Gwyneth Patrow után sokan fanyalogtak a görög származású – saját bevallása szerint egykor dundi – Anistonra, és nem jósoltak nagy jövőt kapcsolatuknak.

Az érdekes arcú hölgy azonban nem csak párját bűvölte el mosolyával, hanem a közönséget is: a világszerte kedvelt Jóbarátok sorozat nézői a szereplők legszexibbjének választották meg több egymást követő évben. Nemsokára pedig szerelmüket egy malibui esküvőn tették hivatalossá.





Igazi hollywoodi álompár, akik amellett, hogy sztárok, boldog családi életről álmodoztak sokáig. „Én meg tudtam maradni annak a nagyvárosi csajnak, aki akkor voltam, mielőtt befutottam volna. Szerintem a férjem pont ezt szereti bennem!” – állítja Jennifer.

Lehet, hogy igaza van, de egy biztos: napjaink két szexbálványa igazán szép párt alkotnak így együtt. Az alapokat már megteremtették, most már csak a gyermekáldás hiányzik!






Újabb fejlemény a Pitt-házban:

Lehet, hogy nemsokára a vásznon is együtt láthatjuk a házaspárt. A pletykák szerint The Valley of The Dolls című, hatvanas évekbeli kultuszfilm feldolgozásában ők ketten alakítják majd a főszereplőket, a „szexis rocksztárt” és „barátnőjét”. A szórakoztatóiparban játszódó produkcióhoz olyan szereplőket próbálnak még megnyerni, mint Winona Ryder, Britney Spears és Anne Heche.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top