nlc.hu
Trend
Meglepetés 2002/8. szám

Meglepetés 2002/8. szám

E heti számunk tartalmából:





Címlapsztori
Liptai Claudia: Pikáns, pimasz, provokatív!

Így hangzik a Claudia című új talk show jelmondata. A TV2 új műsora valószínűleg nézettségi csúcsot dönt majd. Erre nem más a garancia, mint a műsorvezető, Liptai Claudia és a producer, Friderikusz Sándor személye.


Szépség
10 perc a csúcsformáért

Rövidesen itt a tavasz, lekerülnek rólunk a mindent takaró vastag ruhaneműk. Ezért olyan trükkökre van szükség, amelyekkel gyorsan csúcsformába hozhatjuk magunkat. A következő gyakorlatok és tanácsok szuperhatásosak, és elvégzésükhöz elég naponta tíz perc.






+ 10 oldal
Babák és mamák


• Fiú lesz vagy lány?
• Amit a támogatásokról, segélyekről tudni kell
• Az én tejem nem is jó?






Életmese Kamilláról, a bohócról

Érti a világot, és mindig talpra áll


Tizenévesen drámai figurákat játszott az amatőrszínpadon. Elektrának, Antigonénak készült. Vági Zsuzsa azóta műfajt váltott. Ő lett Kamilla, a buta bohóc.






Rólunk szól

Érdemes újrakezdeni?


Isten őrizz! – válaszol a legtöbb nő, ha a fenti kérdés elhangzik. Aztán elgondolkodnak… Az újrakezdett kapcsolat csak nagy kompromisszumok árán működik – ha egyáltalán –, és igen ritka, hogy a partnerek boldogabbak lesznek, mint a szakítás előtt.






Filmsiker

Hármat egy csapásra


Hatalmas sztárparádét vonultat fel a Tripla vagy semmi – Ocean’s Eleven című gengszterfilm. George Clooney vezeti a Las Vegas-i kaszinók kirablására készülő csapatot, partnerei Julia Roberts, Brad Pitt és Matt Damon.






Divat

Ki a szabadba!

Mi mással lehet legyőzni a tavaszi fáradtságot, mint egy kiadós sétával a friss levegőn? Ha az idő is engedi, irány a természet, legalább divatos dzsekinket is megszellőztethetjük végre. Anyaga farmer, kord, bőr és műbőr egyaránt lehet, a lényeg a sportos, derékig érő szabásvonal.






Konyha

Sajtos finomságok


• Rántott camembert,
• pikáns csirkemell,
• tiramisu gyümölcsökkel.






Meglepetésben a sztárok
Fiatalok, lelkesek, profik

Épphogy feltűntek a képernyőn, máris a nézők kedvenceivé váltak. Fiatalok, bájosak, sármosak. Ami persze ennél is fontosabb: igazi profik, akik nem rettennek vissza az újabb és újabb feladatoktól.






Kelta fahoroszkóp 1.


A kelták úgy hitték, hogy az emberek olyanok, mint a fák, ezért horoszkópjukban hozzájuk hasonlítottak bennünket. Nincs más dolgunk, mint kikeresni a születési dátumunknak megfelelő fát, és elolvasni a jellemzőket, amelyek lelkünk titkairól mesélnek.


Itt fizethetsz elő a Meglepetésre
Itt tudsz levelet írni a szerkesztőségnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top