Trend

A klasszikus vonal

Az idei, legfrissebb klasszikus esküvõi divat kiválóan alkalmas arra, hogy ruháddal is elkápráztasd az egybegyûlteket.







Kattints a képre!
A darázsderék garantált

A szűk, erősen karcsúsított felsőrészű, bő szoknyában folytatódó modellek nagy előnye, hogy még a nem manöken alkatú nőknek is meglepően karcsú derekat varázsolnak, és leplezik a széles csípőt.

Az abroncsos, azaz vázszerkezettel kimerevített szoknyarészű esküvői ruhák lehetnek derékban, illetve mell alatt elvágott fazonúak.







Kattints a képre!

 A szabásvonal fölötti rész gyakran hímzéssel vagy gyöngyökkel díszített. A szoknya alján visszatérhetnek e díszítő motívumok.

A ruhák szoknyarésze vagy húzásokkal bővülő, vagy több részből szabott, A-vonalú. Aki kevésbé nagy térfogatú ruhát szeretne, válasszon abroncs nélküli, harang-szoknyás modellt. Mindegyik változat lehet uszályos. Léteznek praktikus, levehető uszályos ruhák is.








Kattints a képre!
Szemet vonzó dekoltázsok


A klasszikus stílusú esküvői ruháknál a dekoltázs legtöbbször hangsúlyos. A kerek, V-alakú vagy szív formájú nyakkivágás lehet merészen mély. Push-up melltartót viselve a kisebb keblűeknek is előnyösek az ilyen modellek. 

Újabban hódítanak a hátul (is) mély dekoltázsú ruhák.






Kattints a képre!

A nyakkivágás – akár a ruha elején, akár a hátán – lehet átlátszó necc, illetve tüll anyaggal borított, valamint pántokkal összefogott.

Az ujjatlan és rövid ujjú ruhák mellett persze hosszú ujjút is választhatunk. Ezeknek általában áttetsző kelméből, például csipkéből készül az ujjuk.








Kattints a képre!
Színek, anyagok


A hagyományos hófehér esküvői ruha továbbra is divat. Ám egyre kedveltebbek a krémszínű, ekrü- és pezsgőszínű változatok. A fehér árnyalatai mellett – bár még nem elterjedtek – megjelentek a napsárga, a halványrózsaszín és a pasztellkék, illetve a zöld esküvői modellek is. Az alapanyagok közt idén is megtalálhatók a különféle fényes és matt selyemszövetek, a szatén, a taft, a zsorzsett. Szinte minden hagyományos alapanyagnak van elasztikus változata is, a belőlük készült ruhák rendkívül kényelmesek. Díszítésként a muszlin, az organza és a csipkék a leggyakoribbak. Egyes modelleket az alapszínnel megegyező, de mintás, bútorszövetszerű betétek díszítenek.

A ton-in-ton, valamint az alapanyagtól eltérő színű, például arany vagy ezüst szálas hímzések szintén divatosak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top