Trend

Modern idõk

Aki nem romantikus hangulatú nagyszoknyás esküvõi ruhát szeretne, számos egyszerûbb, modern ruhafazon közül választhat. E modellek követik az aktuális estélyi ruhatrendet.







Kattints a képre!
Egyszerű, mégis ünnepélyes

Aki úgy érzi, nem illenek egyéniségéhez a klasszikus fazonú menyasszonyi ruhák, vagy esetleg a polgári esküvőhöz nem tartja stílusosnak az ilyen viseletet, választhat olyan ruhát, mely a későbbiekben estélyiként, koktélruhaként felvehető. A hófehér mellett a törtfehér változatai, a pasztellszínek és a halvány árnyalatú virágmotívumos anyag is hódít.

Mostanában sok világsztár és híresség esküdött örök hűséget párjának szűk vonalú, hosszú esküvői ruhában. Az alakot lágyan követő, karcsúsított szabású modellek rendkívül ünnepélyesek lehetnek, és előnyösen nyújtják viselőjük sziluettjét.







Kattints a képre!
Aki hezitál, hogy szűk vonalú vagy bő szoknyás modellt válasszon, annak olyan egyenes fazonú ruhát ajánlunk, melyhez deréknál felkapcsolható, bő szoknyaszerű uszály tartozik. Rendkívül szép a hat- vagy nyolcrészből szabott, térdig szűk, onnan gloknisan bővülő sellőfazon. Ez táncoláshoz is ideális, hiszen kényelmesen lehet lépni, fordulni benne.
A teljesen szűk, illetve a sellőfazonú ruhák fölé átlátszó anyagú, például muszlin bolerót vagy hosszú blúzt is vehetünk.

Újdonság a „testfátyol”, vagyis az ujjatlan vagy hosszú ujjú, a testet poncsóhoz hasonlóan beborító ruhadarab. Ez a klasszikus fátyolhoz hasonlóan tüllből vagy leheletvékony csipkéből készül.








Kattints a képre!
Alkalmi kosztümben

 
Ma már nemcsak az érettebb korúak, illetve a nem először férjhez menők körében hódít a kosztüm. A hófehér, törtfehér vagy színes kosztüm kifejezetten szexis szabású is lehet. A térd körül végződő szoknyához csípő alá érő blézer vagy hosszú gérokk tartozhat. Ez utóbbi lehet A-vonalú, mely széles csípőjűeknek szintén előnyös. A kosztümkabát alá elegendő egy színben illő, gyönyörű melltartó, mely diszkréten kikandikálhat a dekoltázsnál. A kosztüm akár csipkéből is készülhet. Ez esetben nem kell teljesen alábélelni, így például a kabátka ujján átlátszódhat a napbarnított bőr.







Kattints a képre!

Áldott állapotban az oltár előtt

Aki már domborodó pocakkal mondja ki a boldogító igent, annak ideális az empire, másnéven princessz-szabású esküvői ruha, mely mell alatt van „elvágva”, s onnan lefelé bővül.

A ruha mell alatti része akár dupla rétegű is lehet, a felső réteghez alkalmas a csipke vagy a tüll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top