Trend

Noch dazu

A hagyomány szerint a házasság akkor lesz boldog, ha a menyasszony az esküvõn visel valami régit, valami újat, valami kéket és valami kölcsönkapottat. Ha nem is követjük e babonát, érdemes döntenünk a ruhához viselt kiegészítõkrõl is.





Fejrevalók

A fejdísz kiválasztásánál a ruha és a frizura is lényeges szempont. A fátyol színe mindenképpen egyezzen a ruháéval! Aki kontyot visel, attól függően, hogy haját a fejbúbon vagy tarkónál fogják össze, a konty fölé, illetve alá tűzheti a fátylat. 







Kattints a képre!
A rövidebb fátyoltól a szertartás után sem muszáj azonnal megválni, a földet söprő hosszúságúhoz viszont minden lépésnél szükség van a koszorúslányokra. Rövid hajúak szintén viselhetnek fátylat, például úgy, ha hajtincseiket hátrafogják.

A diadém, illetve a csatra rögzített gyöngyös, strasszos, textilvirágos hajdíszek idén rendkívül divatosak. Ezekből minden hajhosszúsághoz találhatunk megfelelőt. Az egyszerűbb diadém fátyollal együtt is mutatós.







Kattints a képre!
A kosztümöt vagy nadrágos együttest választóknak kalapot ajánlunk. A keskenyebb vagy szélesebb karimájú kalapot színben passzoló virág és szalag díszítheti, sőt rövid fátyollal is kombinálható. Akinek nem tetszenek a nagyobb fejrevalók, egy-egy dekoratív textilvirággal ékesítheti haját.


Kézrevalók

A klasszikus esküvői ruhák szinte elképzelhetetlenek kesztyű nélkül. Az ujjatlan modellekhez a ruhával azonos színű, hosszú, könyék fölé érőt, az ujjas ruhákhoz rövid kesztyűt viselhetünk. A szaténból és csipkéből készült kesztyű egyaránt divatos. A modernebb ruhákhoz is nagyon jól illik az azonos anyagú, széles stóla.


Lábravalók





A harisnya ma már nem kötelező! Aki kitart mellette, lehetőleg vékony szálú, testszínűt viseljen. A fehér színű csak a tökéletes vagy kissé vékony lábúaknak ajánlható, mivel optikailag vastagít. A csipke- és neccharisnya igen dekoratív és meleg időben sem kellemetlen viselet. A csipkés szegélyű harisnyakötős harisnya pedig kifejezetten szexi! Akár nagy szoknyás, akár modern a ruhánk, ideális a magas sarkú cipő, illetve kecses fazonú szandál, mivel ezek nyújtják a sziluettet. A bőrcipők mellett ma is divatos a ruha anyagához illő színű szaténcipellő.






Különleges bőrdíszek


Aki extravagáns ruhában esküszik, rajzoltathat karjára, dekoltázsára, illetve lábára keleties jellegű növénymotívumokat.

A fehér vagy ezüstös rajzok gyönyörűek a barnára sült bőrön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top