Trend

Szárnyaló fantázia

Azok a leendõ menyasszonyok, akik se klasszikus fazonú, se egyszerûbb, kosztümszerû esküvõi ruhában nem tudják elképzelni magukat, egyedi, extravagáns kreációban mondhatják ki a boldogító igent.





Szexis modellek


Jó alakú fiataloknak ajánlhatók a szexis szupermini-ruhák. Ezek alól kivillanhat a csipkés harisnyakötő.

Szintén szexis megjelenést kölcsönöz a hosszú, ám magasan – akár combtőig – felsliccelt szoknyájú esküvői ruha, valamint az elöl mini hosszúságú, hátul pedig földig érő fazon.









Kattints a képre!
Átlátszó anyagok


Az átlátszó kelmék nemcsak díszítéshez használhatók.

Leheletvékony muszlinból, organzából, sifonból vagy tüllből önmagában is készíthető libegő-lebegő ruha, ha az anyagot helyenként több rétegben alkalmazzák.

A nyaralóöltözéknek tűnő spagetti vállpántos top és short is esküvői ruhává léphet elő, ha ilyen abroncsos, átlátszó szoknyával kombinálják. 








Kattints a képre!

Menyasszony nadrágban


A nadrág híveinek esküvőjük napján sem kell lemondaniuk kedvenc viseletükről. Választhatnak alakot követő szabású, mélyen dekoltált blézerből és egyenes pantallóból álló selyem nadrágkosztümöt vagy testre simuló, elasztikus szaténoverállt.

Még frenetikusabb lesz az összhatás, ha a nadrágos együttes áttetsző anyagú. A bő szárú nadrágból és tunikából álló öltözék készülhet például hajszálvékony muszlinból. Ez esetben a testszínű fehérnemű az ideális.









Kattints a képre!
Aszimmetrikus



Az aszimmetria már önmagában figyelemfelkeltő, pláne ha a ruha anyaga is szokatlan.

E dupla rétegű modell vékony, lágy esésű zsorzsett és perforált, illetve levélmotívumokat formáló, merevebb tartású anyagból készült. Helyszíntől függően mezítláb vagy saruval viselhető.



Szokatlan kiegészítők, feltűnő színek
 






Kattints a képre!


Egy nem mindennapi öltözék-kiegészítővel is extrémmé tehető az esküvői megjelenés. A fátylat, uszályt és kapucnit ötvöző ruhadarab a vállpánt nélküli, szűk ruhát egyedivé varázsolja.

A feltűnő szín ugyancsak különleges jelleget ad a modellnek. Az élénkpiros, nyíló rózsákat formáló textilvirágokkal borított ruha bár klasszikus, bő szoknyás fazonú, összhatásában mégis extravagáns.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top