Trend

Lakásprogram fiataloknak

A Magház-program több szempontból is úttörõ vállalkozás. Fejlesztõi az elsõ saját otthont keresõ 22–35 év közötti fiataloknak szánják lakóépületeiket. Nem csupán lakást, hanem életformát, sõt befektetési lehetõséget is kínálunk.

Az első Magház a VII. kerület most megújuló részében a Rottenbiller utca 32. és a – sétálóutcává alakuló – Hutyra utca 11.alatt épült, Dévényi Tamás Ybl-díjas építész, a program főépítészének tervei alapján.

A MAGHÁZ – program azoknak, akik nem tudnak, illetve nem akarnak jelzáloghitelt felvenni, de rendelkeznek készpénzzel. A rendelkezésre álló pénzösszeg erejéig lakástulajdonjog vásárlási lehetőségét kínálja, és a vételárból fennmaradó összeg után bérleti díjat számít fel. Ez egy 10 milló Ft értékű lakás esetében, ha a vevő 3 millió forinttal rendelkezik, megközelítően havonta 70 ezer Ft bérleti jogot jelent, csaknem a banki törlesztő hitel felét.

A Magház lakásait közvetlenül a beruházótól lehet megvásárolni, ez pedig komoly kedvezményeket jelent. Az átírási illetékmentesség, az Áfa-kedvezmény, és az elmaradó ügyvédi jutalék, valamint az árban szereplő gépesített konyha együtt körülbelül 1.190.000 Ft megtakarítás.

Az új, jól felszerelt és egységes rendszerben üzemeltetett, jellemzően kisméretű Magház-lakások jól üzemeltethetőek bérlakásként. A Magház rendszerben működtetett lakások bérleti díja havonta az ingatlan árának 1%-a, amely évente a piacon szokásos árindex szerint (az EURO árfolyamához igazítva) emelkedik.
A lakásokat tehát bérbeadási szándékkal is meg lehet vásárolni, melyhez számos segítséget is ad a Magház Kft.

A lakások tulajdonosa jogosult arra, hogy – a bérlakások szokásos felmondási ideje figyelembevételével – a megállapodást bármikor felmondja, a lakást a rendszerből kiemelje, és más célra hasznosítsa.

A Magház rendszerben működtetett lakásokat készek vagyunk bármikor, a mindenkori piaci áron visszavásárolni.

Ez a befektetési konstrukció lehetőséget ad arra, hogy megtakarításaidat biztonságosan, garantált, az inflációt követő hozadékkal, bármikor felszabadítható formában hasznosítsd. Különösen alkalmas arra, hogy a kiskorú gyermekeknek vásárolt első lakások „megkeressék” saját árukat és arra, hogy szabadon építsd saját nyugdíjalapodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top