Trend

Távoli romantika

Édeskettes az Indiai-óceán partján, áttetszõ víz mellett, napsütéssel, koktéllal, pálmafákkal a Maldív-szigetek egyikén. Ez talán már túl tökéletes?





(Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz)

Nem, nem, ez az, ami kijár minden friss menyecskének, aki hónapokon keresztül kemény munkával megszervezte a tökéletes esküvőt. (Különösen ajánljuk ezt a friss vőlegények figyelmébe!)





A kaland már a repülőn kezdődik, ahol gondos emberek tudatják a pilótával, hogy nászutas pár van a fedélzeten. A személyzetnek se kell több, jön a meglepi-pezsgő. Így sokkal gyorsabban eltelik a hosszú út is. További kisebb kalandok, mint átszállás, hidroplán, megdöbbentő hőmérséklet- és páratartalom differencia után már csak a két hét tömény romantika következik.





Naplemente, koktél, pálmafa és a többi, fent említett igen fontos összetevő segítségével már meg is van a vegytiszta romantika. A földi paradicsomban ez persze nem is meglepő. Az sem baj, ha néha sáska, néha egér mászik a fürdőszobába. Ők is paradicsomiak.





Egyetlen baj lehet. Hogy haza is kell jönni arról a tájról, amilyeneknek a képeit gonoszkodva küldöd át munkatársaidnak, hogy itt kéne csapatépítő tréninget tartani. Arról meg persze nem is beszélve, hogy az újdonsült férj és feleség ideje immár ismét nem kizárólag egymásé. De hát valakinek az nlcafet is kell szerkesztenie!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top