Trend

Arany menyegzõ

A komoly, érzelmeiben lehiggadt, szeretõ párok esküvõi színe az arany. Nem akadály, ha gyerekek is vannak; õk szeretik az arany színét és a felhajtást egyaránt.




Ha már vannak apróságok, akár sajátok, akár a rokonságban vagy baráti körben, fogjuk be őket nyoszolyólánynak, vaníliafagyi színű kis ruhácskákban. Mindegyikük kezében legyen kis csokor virág, mértéktartó, ízléses növényekből.

Szellemes megoldás, ha a hasonló szemlélet szerint köttetett menyasszonyi csokor kicsinyített, némileg egyszerűsített változatával dolgozunk. Fátyol viszont ne legyen, még megijednek a kicsik.

Ahol nyoszolyólányok vannak, ott értelemszerűen uszályos ruha is van. Nagyon szép a nem teljesen fehér, hanem szintén a vaníliafagylalt színében játszó vagy halvány aranyszínű ruha.





A vőlegénynek is lehet uszálya, de azt ne adjuk a koszorús lányok kezébe: a fekete frakk nagyon elegáns, és illik is az alkalomhoz. Ha nem szeretjük a frakkot, válasszunk szmokingot. Így vagy úgy döntünk, semmiképp sem fognak összekeverni a felszolgáló személyzettel.

A salsára pedig remekül lehet rázni a fecskefarkú frakkban, mert ezt a zenét javallom. Nem muszáj élőben hallgatni, lemezről is szépen szól.
A házasságkötő teremben viszont lehet élő műsor. Egy-két szép vers elég is.

Helyszínül egy külvárosi templom és a közelben lévő kerthelyiséges étterem több, mint a célnak megfelelő. Ha valamivel fel akarod dobni az antrét, kocsizz végig dezoblizsánnal a kavicsos, templomhoz vezető fasoron. A nyitott lovas fogatból integetni is lehet.





Mindenütt díszíthetünk aranyszínű dekorszalaggal és hasonló színű művirággal. De a törtfehér és fehér virágok is nagyon illenek ehhez a stílushoz. A torta lehet viszont színes és többemeletes. Legyen legalább egy gyümölcsös réteg is. Az ételek között minden képviseltesse magát: leves, előétel, készételek, frissensültek, saláták és desszert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top