Trend

Bordó nász

A dzsentri hajlamú honfitársaimat bíztatom ilyen nász megülésére. Kissé dekadens, pazarló, de egyedülálló. Az életet habzsoló, a jövõvel nem foglalkozó embertípus ünnepe.




Az esküvő, bár nem függ évszaktól, mégis lényegében nyári történet. A bordó esküvő azonban alapvetően későnyári vagy őszi esemény, melynek fantasztikus körítést ad a leggyönyörűbb természeti csoda, a színesedő őszi erdő.

Persze kockázatos vállalkozás őszre időzíteni egy ilyen fontos dolgot, de akik emellett az esküvő mellett döntenek, szeretik a kockázatot. Olyannyira, hogy nyitott kocsiban érkeznek a templom elé. Bordó vagy pasztell színű kocsiban természetesen. A legjobb egy bérelt old timer sok… rengeteg virággal díszítve, melyek mennek az őszülő avar, és lomb színéhez.





Ha már a virágoknál vagyunk, emlékezzünk meg a menyasszonyi csokorról is. Sok örökzöld legyen benne, ez szimbolizálja az örök szerelmet. És vágyat. Elegánsan illeszkedik az amúgy is gyönyörű külsőségekhez. A csokor és a díszítés az automobilon legyen aszimmetrikus, fittyet hányva a szabályoknak.

Persze nem csak a járgány terén tehetünk ki magunkért. Az ara ruhája legalább ennyi lehetőséget rejt. Lehet fehér, de bármilyen más, merész szín illik ehhez a stílushoz. Vörös, méregzöld vagy kék. A legjobb valamilyen iparművész tervezte költemény. Ez igaz a vőlegény öltönyére is. Egy kis extrát lehet belevinni ennek a szabásába vagy színébe is.





Ételek terén a vadat részesítenénk előnyben és más négylábúak javát, hidegen és melegen tálalva, lekvárokkal, befőttekkel és olajos magvakkal. Utóbbival készüljön a torta is, mely lehet csokitorta rengeteg dióval és mandulával, kandírozott gyümölccsel. Az ételek között illatos pot pourri lehet kellemes hangulatteremtő.

Ami a zenei aláfestést illeti, egy jazz vagy blues banda megjárja. Lehet rá beszélgetni, enni és táncolni, és mind ezt jó sokáig. Csak hely kell hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top