Trend

Big Brother és a szex

Valljuk meg – így egymást közt – agykapacitásunk jelentõs hányadát a szex uralja. A szex körül kalandoznak gondolataink, azt szervezzük, hogy hozzájussunk, vagy épp szerencsés helyzetben vagyunk, s azt mûveljük.






Évi és Renátó a Big Brotherben
Történjen akár hirtelen felindulásból, futó kalandként, vagy akár egy jól működő kapcsolat keretében, mindig más a „dolog” pikantériája. Az igazi műkedvelők azonban sosem érzik úgy, hogy most már épp eleget tudnak róla. Az lelki alkatunk kérdése, hogy milyen formában próbáljuk továbbképezni magunkat.








A Való Világ villában csak most kezdődik az élet
A „hagyománykedvelő” típusok továbbra is előnyben részesíthetik az – egyre szélesedő – újságarzenált. Ennek a közkedvelt fórumnak az az egyetlen hátránya, hogy gyengébb idegzetűeknek, vagy nevezzük őket egyszerűen csak álprűdeknek, problémát okozhat a sajtótermékek rejtegetése.
Azok, akik ódzkodnak a tárgyi bizonyítékoktól, szexuális kultúrájukat(?) folyamatosan ápolgathatják az Internet segítségével. Manapság a magukra valamit is adó hazai, vagy külföldi sztárokról megtalálható minimum egy-egy rövidebb aktus felvétele a neten. Igazi ínyencségnek számít, ha a hálón fennakadt sztár rövidfilmje elmosódott, vagy rossz minőségű, így az a hátborzongató érzésünk lehet, hogy valami olyan dolognak vagyunk a tanúi, aminek nem szabadna.







Évi megint nem bírt magával
Sokszor a bosszú vezérli azokat, akik volt „partnerükről” rántják le így a leplet. Egy-egy jól sikerült felvétel kapcsán azonban gyanússá válik, hogy nem maga a díva ügyeskedte fel a hálóra az eseményt, hogy rövid sértettséget színlelve aztán büszkén állja a koslató férfipillantások kereszttüzét. Ja, és némileg még abban is reménykedhet, hogy valamelyik menő női laptól érkezik fotózási ajánlat.

Ne feledkezzünk meg a tévéről sem! Az őskorban Takács Marika nyakig gombolt blúzai mellett egy-egy kacérabb filmrészlet borzolta az idegeket. Persze a fejlődés megállíthatatlan. Lassan elnyerték végleges helyüket 11 után a Piros cipellők típusú műsorok. Az éjjel-nappal adást sugárzó végtelen csatorna-kavalkádnak köszönhetően ma már nyugodt szívvel lehet éjszakai pornót nézni, hiszen a közeledő léptek hallatára azonnal át lehet kapcsolni valami (hagyományosabb értelemben vett) ismeretterjesztő műsorra. Vagy valamilyen valóságsóra.







Vajon mi történt a paplan alatt?
Hetek óta „valóságsók” lázában ég az ország. Mi beszavazzuk őket, aztán majd ők kiszavazzák egymást. Alig vihettek be magukkal valamit, nem beszélhetnek vallásról, politikáról. A szex szabad. Van, aki úgy érkezett, hogy van barátnője, barátja, esetleg férje, gyereke, de hát akkor is. A szex nagy úr. Sokat beszélnek a szexről, már mindenki meztelenül fürdik, és már nem egy aktust egyenesben is végignézhettünk. Egyesek szerint ehhez gyomor kell. És persze az sem árt, ha érintett szerveik sem hagyják őket cserben ország-világ szeme láttára.
Azért ne ragadjunk túl sokáig a tévé elé, bár a Big Brother minket nem figyel majd, „közben”, a gyönyör teljes lehet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top