nlc.hu
Trend
Karrier, munka, szórakozás otthonról?

Karrier, munka, szórakozás otthonról?

A nyomtatott sajtó helyét lassan átveszi az internet. A kávéházban álláshirdetéseket bekarikázó életstílus már a múlté.




Ma már több állásajánlatot találsz interneten, mint újságban, a legmodernebb CV-ket pedig könnyedén letöltheted a hálóról, s a jelentkezéseket is e-mailben várják. Ha csak a létfontosságú méleid nézed meg, megéri a szélessávú internet. Ma már elengedhetetlen, hogy otthonról is tudj dolgozni, hogy rendelkezz internettel munkával kapcsolatos információgyűjtésre. A szélessávú internettel nem kell naponta többször föl-le mászkálnod a hálóra és -ról. Reggel felmész, este lejössz. Ha pedig megkaptad az áhított állást, a szórakozás új formája nyílik meg előtted.





Játssz egyet még reggeli előtt! Majd nézz körül a netkamerák segítségével, hogy milyen a párizsi égbolt, s mit viselnek a sikeres asszonyok New Yorkban. Lehetsz bárhol, egy lakótelepi lakás mélyén, úgy érezheted, tied a világ.
Ha napközben valami kikívánkozik belőled, chaten vagy fórumon megoszthatod bárkivel. Ha nincs ötleted, hogy mit főzz ebédre, ami gyors is, könnyű is, egészséges is, a neten mindig találsz recepteket. Ha későn jut eszedbe barátnőd szülinapja vagy testvéred névnapja, s zárva a posta, küldhetsz neki képeslapot, zenét.





Ha gyengéd a délelőtti mozizás, akár reggeli és ebéd közé is besuvaszthatsz egy filmet a netről – persze ingyen. De zárhatod is a napot egy filmmel. Nincs foglalt jelzés, nincs tárcsázás, nincs késlekedés. Az internet a mindennapok részévé válik.
A szélessávú internetnek köszönhetően örökké mosolyogva fogsz internetezni. Küldj ismerőseidnek zenét, fényképeket, bármit, amit szeretnél! Mivel mindig “online” maradsz, az élményeket nem szakítja meg a letöltési idő, és a számlád semmiképpen sem lesz magasabb a vártnál. Meglepetések helyett élmények sora vár rád széles sávon!




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top