nlc.hu
Trend
Mit tegyek?

Mit tegyek?

A szélessávú internetnek lírai neve van: chello. Ha kedvet kaptál a szélessávú internethez, ellenõrizd a chello oldalán, hogy elérhetõ-e lakhelyeden.




Ha igen, kapcsolódhatsz az internethez egy hónapon belül, gyorsabban, könnyebben és olcsóbban.
A chello havidíja bruttó 10.900 Ft. Szerződéskötéskor a fix havidíj mellett egyszeri belépési díjat 25.000 Ft-ot kellene befizetned. De a chello téli akciójának keretében most 0 Ft a csatlakozási díj.

Így megspórolhatsz 25.000 Ft-ot. A telepítési díjba beletartozik a szoftver, a kábelmodem installálási díja, a kábelfektetés (maximálisan 15 méter), és a szerelést végző szakember helyszíni tájékoztatása a szolgáltatásról.
Igénylésed követően visszajelzést kapsz, és a UPC kapcsolatba lép veled, hogy gondoskodjon az installálásról. A szerelő felkeres, otthonodban beszereli a chello kábelcsatlakozását, elmagyarázza az alapvető tudnivalókat, és létrehozza az online kapcsolatot. Jó szórakozást a kalandokhoz!












A chellót igényelheted telefonon, emailben vagy személyesen.
A szolgáltatással kapcsolatos egyéb nyomtatványok letölthetők a chello oldalán.

A chello a UPC kábelhálózatán keresztül jelenleg Budapesten (az I., II., IV., VII., VIII., XI., XIII., XIV., XVII. és a XXI. kerületben), Budaörsön, Miskolcon, Szolnokon, Debrecenben, Nyíregyházán, Nagykanizsán, Sopronban és Szombathelyen elérhető. Bővebb felvilágosítás a chellóról: UPC Magyarország helyi ügyfélszolgálati irodáiban, illetve a 06 40 333 872-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, vagy a www.chello.hu-n, www.upc.hu-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top