Trend

Variációk téli esküvõkre

Csak azért mert tél, nem szabad egy kalap alá venni a téli esküvõket. Házasodhatsz karácsonykor, Valentin napkor, de adhatod menyegzõdnek a téli sportok hangulatát is...





Karácsonykor

A karácsonyi esküvő elengedhetetlen tartozéka az örökzöld girland, nagy piros szalagokkal. A ceremónia helyszínén lehet a középpont egy szépen feldíszített fenyőfa, gyertyákkal, díszekkel.
A gyerekek már biztosan jól fogják magukat érezni, főleg, ha néhány apróbb ajándék is várja őket. Az esemény végével a vendégek elvihetnek egy kisebb ágat a fenyőfából, a csodás este emlékéül.






Téli meseország

Dacolj a hideggel, és érkezz fehér hintón a helyszínre. Ha hó is esett, akkor lesz csak csodálatos az utazás, csak takarózz be jól. Díszítsd az asztalokat jégszobrocskákkal, vagy egy nagyobb jégszobrot is alkalmazhatsz díszítőül, mely a fő helyen áll az asztalon. Sok fehér gyertyát használj, legszebb, ha jégcsap alakút vásárolsz, melyeket örökzöldekkel veszel körbe. Marcipánból készült hóemberrel, hógolyóval dekorálhatod a terítékeket, melyet haza is lehet vinni emlékbe.






Téli olimpia


Egy igazi szán a vacsora színhelyén szenzációt fog kelteni, emellett nagyon dekoratív. Ha azonban nem tudsz szert tenni szánra, régi stílusú szánkók és sílécek is megteszik. Pikáns dísz lehet egy igazi fakutya. A tradicionális esküvői tortát is díszíthetik hódeszkázó, síelő figurák.






Valentin nap


Itt kiélheti magét a virágkötőd. Készíttess vele egy vörös szívet rózsából, s helyezd a vacsoraasztal kellős közepére. Az asztal több pontjára is helyezz ezüst vázákat vörös és hófehér rózsákkal. Minden szingli hölgyvendég előtt is legyen egy szál rózsa. Csokoládészívek színes sztaniolban tovább gazdagíthatják a látványt.






Mézeskalács


Kényeztesd vacsoravendégeidet egy hatalmas, ehető mézeskalácsház-asztaldísszel, és több kisebb mézeskalács figurával, melyeket személyre szabottan is elkészíttethetsz. A férfiak kaphatnak huszárt, a hölgyek pedig szívet vagy kisházat emlékül, melyhez a mézeskalács receptjét is szalagozhatod, hogy ki-ki otthon is elkészíthesse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top