nlc.hu
Trend
Ági és Jocó

Ági és Jocó

<A href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=6042" target=_blank><IMG height=70 alt="Kattintson a hirdetésre!" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=6042" width=440 border=0></A>
















Ági Jocó
SMS-szám: 06-90-621-205, kód: NLC AGJO (szóközzel!)  












































 Hány éves vagy?


29


28


Milyen jegybe tartozol?


szűz

 bika

Mivel foglalkozol? 


 könyvelő

 fogtechnikus

Merre laksz? 


 Budapest

 Szigetszentmiklós

Mivel töltöd a szabadidődet?


Szeretek színházba járni, kirándulni, olvasni, de a legnagyobb függőséget évek óta az internet okozza.


Szabadidőmet legszívesebben horgászattal töltöm. Szeretem a kellemes színházi estéket és a nagy sétákat.


Hogyan ismerkedtetek meg?


Négy évvel ezelőtt kezdtem internetezni. Rövid idő után rátaláltam egy chatre, és mivel éppen magányos voltam, elkezdtem ismerkedni. Néhány sikertelen randevú után már feladni készültem a dolgot, ekkor azonban találkoztam valakivel, akivel jó volt beszélgetni, de semmi többre nem gondoltam. Egy korábbi ismerősöm (szintén a chatről) elhívott magával egy (chates) találkozóra, amit minden pénteken szerveztek egy pizzériában. Ő már akkor ott volt. Mivel már látott rólam fényképet, azonnal felismert. Egész este beszélgettünk. Én már akkor tudtam, hogy ez több lesz, mint egy barátság. Három éve felhőtlenül boldog vagyok vele. Az internet nélkül talán soha nem találkoztunk volna.


Az interneten ismerkedtünk meg. Egy este elkezdtünk beszélgetni egy chaten, majd hajnalban fényképet küldött nekem magáról. A beszélgetés kezdetekor a nick neve ragadott meg, ami Barbicica volt, de a fotó sem volt rossz. Következő nap találkoztunk (bár nem együtt mentünk, és nem is tudtuk, hogy a másik ott lesz) egy pizzériában, ahol több ismerős is volt, mondhatni egy chates társaság. Én egyből kiszúrtam őt a fénykép alapján. Beszélgettünk néhány órát. A pizzériából kifelé jövet fogadásból (meri vagy nem meri) megharapta a nyakamat. Az ismerősök azt mondják, hogy ezzel a “vámpírharapással” ejtett rabul. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk.


Mit szeretsz benne leginkább?


Számomra a legfontosabb a kedvesség és a melegség, ami belőle árad. Mindenkihez nagyon kedves tud lenni, ezért nagyon szeretik. Megértő és türelmes velem, ami néha nem könnyű feladat.


A legjobban azt szeretem benne, hogy olyan, mint egy macska. Tud dorombolni, de néha a karmait is kiereszti.


Mi volt a legemlékezetesebb ajándék, amit tőle kaptál?


A legnagyobb ajándék, amit Tőle kaptam az a megismerkedésünk volt. Megkaptam Tőle azt az érzést, amire mindig is vágytam. Ha konkrét ajándékot kellene megneveznem, akkor az egy szív alakú medál volt, amibe belevésette azokat a beceneveket, amiken egymást szólítjuk.


A legemlékezetesebb ajándékot megismerkedésünk után néhány nappal kaptam tőle a születésnapomra. Egy kis plüss macskát, amit Barbicicának keresztelt a nick neve alapján, hogy mindig ő jusson eszembe.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 





 


 


 


 


 


 


 


 


 




Kattints a képekre a nagyméretű változatokhoz!














 


 


 


 








 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top