nlc.hu
Trend
A jóga hatásai

A jóga hatásai

Elõször is: tested normális fizikai adottságai teljes mértékben felszínre törnek. A jógázás laza, könnyed, erõlködés nélküli mozgást eredményez minden helyzetben: gyönyörû testtartással társítva.





• Belső szerveidnek is szükségük van tornára: a testgyakorlatok alaposan és intenzíven összenyomják, megnyújtják, masszírozzák őket. Ezáltal az oxigéndús vér mélyrehatóan frissíti, táplálja és tisztítja a belszerveket. Azzal tudod nagymértékben segíteni őket, ha egész nap odafigyelsz a hasfalad feszességére: nem kell erősen feszíteni, de ügyelj arra, hogy ne engedd ki a hasizmaidat!

• Mindezekkel párhuzamosan az összpontosított működésű elme életkedvvel és életerővel telítve szellemi teljesítőképességedet is növeli.

• A teljes tüdőlégzés által szabadabban áramlik a vér, jobban megtelik oxigénnel, így több tápanyagot képes a sejtekhez juttatni.





• A légzés, az izomtevékenység, a keringés és az emésztés tökéletes működése esztétikai és kozmetikai jelekben is megnyilvánul: szemeid csillognak, bőröd kisimul, megélénkül, egész lényeddel vonzóbbá válsz. Önbizalmad és önbecsülésed toronymagasra hág.

• Immunrendszered tartósan megerősödik, hatékonyan leveri a szervezetedbe kerülő kórokozókat.

• Az érzékszervek érzékenysége és élessége maximumra fokozódik: kifinomultabb lesz a látásod, hallásod, ízlelésed, szaglásod, tapintásod.
A hatások részben spontán mennek végbe, ahogy a test fokról fokra megszabadul fizikai korlátaitól és a sejtek mélyén lévő feszültségektől. A testi gátlások feloldásával az elme is megszabadul a korlátaitól.

• Egy egészséges jele a jól végzett jógázásnak, ha a szexuális energiád megnövekedik. A magasabb szellemi jógákkal akár okkult képességeket is elérhetsz.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top