Trend

Az utolsó felvonás

Tegnapelõtt, pontban tizenkét óra nullanullakor - három hét szurkolás után - bezártuk elektronikus urnáinkat: nem fogadtunk el több szavazatot.









Bár egy ideig még záporoztak, majd szemerkéltek az sms-ek, e-mailek, de – hiába. Az esemény technikailag zökkenőmentesen zajlott le, a fórumon viszont szinte azonnal parázs vita bontakozott ki. Elszabadultak a “kedélyek”, s mint hazánkban szavazásokkor szokásos, rögtön megjelentek a „bunda, bunda” szólamok, az elkeseredett megjegyzések, de természetesen az ünneplők, köszönetnyilvánítók serege is. Telefonok is érkeztek, de urai és gentlemanjei voltunk a helyzetnek.

A pozitív-negatív katarzis szépen lecsengett, lassan elcsitultak a gerjedelmek, a vihar elvonult, újra kisütött a nap, Szilárd egész hétre kánikulát jósol. Minden adott egy dekoratív, ünnepélyes díjátadáshoz, melyet ma – csütörtökön – tartunk egy takaros, fájin, csecse budai műemlék kertben. Tizenkét szerencsés olvasó osztozhat velünk az igényes este élményeiben.

Az alkalomhoz illő visszafogott, de mint a fórumok mélye, lefojtott energiával fűszerezett, érzéki élő jazz muzsika adja az alávalót. (Óh, igen.) Hideg-meleg finomságok lesznek korlátlan mennyiségben, s a „mit mondott az öreg Kis?”-re is választ kapnak a meghívott párok gyöngyöző, jéghideg pezsgő és finom, hűvös vörösborok formájában.

A hangulat terveink szerint az ajándékok átadása után lesz tetőfokán, de ezt tulajdonképpen rábízzuk minden kedves vendégünkre, nyertesünkre, olvasónkra: ki-ki akkor örül, amikor akar. Persze egy buli sem buli meglepetés nélkül, de csitt. Függöny.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top