nlc.hu
Trend
Ki lesz a következõ?

Ki lesz a következõ?

Emlékeztek még Nonára és Jimre? Õk nem bízták a véletlenre: még a Nász-a-játék vége elõtt kimondták a boldogító igent: múlt szombat óta Nona és Jim ásó, kapa, nagyharang.






A veszprémi pár a játékra jelentkező ötszáz induló közül hosszas válogatás után került be a 48-ba, majd a legismertebb magyarországi női lapok főszerkesztői szűkítették a kört 24-re. Sőt az utolsó előtti rostán is átjutottak.

A „gyönyörű, barna hajú és szemű” Nona és a „csillogó tengerszemű, kedves mosolyú” Jim oly örömmel vettek részt a játékunkban, hogy bár a döntőbe nem kerültek be, kapcsolatban maradtak velünk, és elküldték nekünk friss házasságuk képes bizonyítékát, egy szép levél kíséretében. Íme a levél és a képek.


“Nagy lendülettel, reményekkel indultunk a játékon! Kellemes perceket szereztetek nekünk, amit ezúton is köszönünk! Igaz, hogy a döntőbe már nem jutottunk be, de azért szavaztunk az egyik párosra, hátha így a szerencsések között lehetünk! 🙂

Örömteli esemény történt nálunk május 17-én (nem vártuk meg a játék végét!): Veszprémben 16:30-kor a polgári szertartáson, 17:30-kor az egyházi szertartáson mondtunk igent, ill. kötöttünk egész életünkre szóló szövetséget!!! A felejthetetlen eseményről természetesen képek és videofelvétel is készült.
 
Remélem nem veszed tolakodásnak, de ezúton sok szeretettel küldöm Neked és a szerkesztőség tagjainak az esküvőnkön készült 1-2 felvételt!

Továbbra is maradunk hű olvasóitok! 🙂 
Kellemes, szép napot, sok sikert és jó munkát kívánunk Nektek! 

Üdvözlettel:  
 
NOJI, azaz Körli Noémi (mert a nevem maradt! :)) és Zámbó János

Kattints a képekre a nagyobb méretekhez!








 


 


 


 


 







 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top